Çarşambaspor rahat kazandı

Çarşambaspor rahat kazandı
ÇARŞAMBASPOR: 2- SİVAS DEMİRSPOR : 0

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çarşambaspor, kendi sahası ve seyircisi önünde Sivas Demirspor’u ilk yarıda attığı 2 golle yenerek ligde kalma umutlarını ileri ki haftalara taşıdı.

Kendi sahası ve seyircisi önünde ağırladığı Sivas Demirspor’u ilk yarıda atılan iki golle yenmeyi başaran Çarşambaspor, son haftalarda aldığı galibiyetlerle dikkat çekmeye devam ediyor. Geçen hafta kırmızı kart görerek Yeşil-Beyazlı ekibi bu hafta ki karşılaşmada yalnız bırakan Danilo ve Kemal’in yokluğu fazla hissedilmedi. Teknik Direktör Kenan Yelek’in görev verdiği oyuncular, görevlerini yerine getirerek maçın kazanılmasında rol oynadılar.

Çarşamba Şehir Stadı’nda oynanılan müsabakada, oyuna iyi başlayan daha istekli ve arzulu futbol ortaya koyan taraf Çarşambaspor oldu. Dakikalar 4’ü gösterdiğinde sağ taraftan gelen topa iyi yükselen Özcan takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golle birlikte oyun kontrolünü eline alan Çarşambaspor, rakip kalede pozisyonlar bulmaya başladı. Karşılaşmada, ilk yarının sonlarına doğru ceza sahasının dışında aldığı topla ceza sahasına girerek düzgün bir vuruş yapan Özcan takımının ve kendisinin 2. Golünü attı. 2-0’lık skorun rahatlığı ile maçın ilk yarısında bu skorla oyuncular soyunma odasına gitti.

İkinci yarıda, oyunu iyi başlayan taraf yine Çarşambaspor’du. Çarşambaspor , 2-0’ın verdiği rahatlıkla oynamaya başladı. Bunun neticesinde gol bölgelerinde etkili olamayınca karşılaşma 2-0’lık skorla sonuçlandı. Bu sonuçla statü gereği düşmeme mücadelesi veren Atakum Belediyespor ve Ladik Belediyespor’un kazanmasıyla birlikte ligde ki sıralama değişmedi. Hafta sonu Ladik Belediyespor ile oynanacak müsabakanın önemi bir kat daha artmış oldu.

3-033.jpg

5-017.jpg

7-006.jpg

10-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber