Çarşambaspor rahat kazandı: 4-0

Çarşambaspor rahat kazandı: 4-0
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, kendi sahasında konuk ettiği rakibi Kastamonu Özel İdare KHS takımı karşısında 4-0’lık net bir farkla 3 puanın sahibi oldu.

Çarşamba şehir stadında oynanan müsabakayı Çarşamba spor 4-0 kazanarak haftayı 3 puanla liderliğini koruyarak kapattı. Bölgesel amatör liginde şampiyonluk yolundaki rakibini Çarşamba Şehir Stadında ağırlayan Çarşambaspor oyuna iyi başlayıp ağırlığını koyan taraftı.

Lider, özellikle Muhammet Özdemir ve Kemal Sabri Bayraktar’ın ortaya koyduğu futbol taraftarı heyecanlandırdı. Kemal ve Muhammet’in muhteşem paslaşmaları golü kolayca bulmayı sağladı.  Kemal’in ‘al da at der’ gibi verdiği pası Muhammet alarak topu ağlarla buluşturdu.

İlk golü 21. dakikada bulan lider Çarşamba spor ikinci golü 29. Dakikada buldu. 2-0 öne geçen Çarşamba spor maçı önde sürdürürken rakip takım futbolcularının afallamasına neden olmuştu. Maçta Kastamonu özel idare kalecisi  topu ceza sahası dışında kontrol edince maç hakemi tarafından kırmızı kartla oyun dışına atıldı. İlk yarıyı 2-0 önde bitiren Çarşamba spor taraftarın tezahüratlarıyla soyunma odasına mutlu bir şekilde girdi.

 

İkinci yarıya gelindiğinde ev sahibi takım daha bir hırs ve azimle oyuna başladı.böylece dakika 47’de üçüncü golü rakibinin ağlarıyla buluşturdu.kemal ceza sahası içinde yine Muhammet i gördü ve Muhammet kendisinden beklenildiği gibi topu aldığı gibi fileyle buluşturdu. Oyun ve skor üstünlüğünü elinde bulunduran Çarşambaspor da Veysel art arda gördüğü sarı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Karşılaşma konuk ekibin en ciddi atağında gelen şutu kaleci Eren çıkardı.Dönen topla buluşan Muhammet Özdemir dakika 80’de Çarşambaspor’un 4. Gölünü atmasını sağladı. Bu golle maçı bitiren ev sahibi takım hanesine 3 puanı yazdı.

Zor geçmesi beklenen müsabakada verilmeyen 2 penaltı kafalarda soru işareti bıraktı. Doksan dakika boyunca takımını destekleyen taraftar evine sevinçle gururla döndü.

Son olarak hatıra fotoğrafı çekilen futbolcular ve yönetim kurulu skoru büyük bir sevinçle kutladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber