ÇARŞAMBASPOR RAHAT KAZANDI

ÇARŞAMBASPOR RAHAT KAZANDI
Bölgesel Amatör (BAL) Lig 12. grupta mücadele eden Çarşambaspor kendi evinde ağırladığı güçsüz rakibi Perşembespor’u seyircisi önünde 3 puanı 3 golle aldı.

Bölgesel Amatör (BAL) Lig 12. Grupta mücadele eden Çarşambaspor Geçtiğimiz Günlerde Teknik Direktör Zekeriya Köklükaya ile yolları ayırmasının ardından Perşembespor karşılaşmasına eski Teknik adam Mehmet Seçkin ile çıktı. Ligin 20. haftasında kendi sahasında ağırladığı ve genelde genç bir kadro ile sahaya çıkan rakibi Perşembespor karşılaşmasında sahadan 3 puanı 3-0 lık skorla alarak sahadan galip ayrıldı.

Çarşamba Yeni Şehir Stadyumun da oynanan mücadeleye etkili ve hızlı başlayan Çarşambaspor maçın 8. dakikasında Mert Aktaş’ın ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Gol sonrası baskısını devam ettiren yeşil beyazlı ekip yakaladığı sayısız pozisyonlardan yararlanamadı. Kaptığı toplarla kontratak oynayarak etkili olmaya çalışan Perşembespor 26. Dakikada attığı gol faul gerekçesiyle iptal edildi. Maça ağırlığını koyan Çarşambaspor 35. Dakikada penaltı kazandı. Rıdvan kullandığı penaltıyı kaçırdı. Etkili oyununu ilk yarının sonlarına doğru da devam ettiren Çarşambaspor, Adem’in ayağından bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı ve ilk yarı Çarşambaspor’un 1-0 lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da yine hızlı başlayan Çarşambaspor 59. Dakika da Kemal Cingirt yapılan ortaya yükselerek kafa vuruşu ile skoru 2-0 getiren golü filelerle buluşturdu. Etkili oyununu devam ettiren yeşil beyazlı ekip 70. dakika da Mert Aktaş’ın attığı gol ile skoru 3-0 a getirdi. Günün yıldızlarından Mert kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golünü attı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca maç Çarşambaspor’un 3-0 lık üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Çarşambaspor puanını 35’e yükseltirken, Perşembespor ise 26 puanda kaldı.

carsambaspor-rahat-kazandi-3.jpg

carsambaspor-rahat-kazandi-4.jpg

carsambaspor-rahat-kazandi-5.jpg

carsambaspor-rahat-kazandi-7.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber