Çarşambaspor Özel İdare spor maçına hazır

Çarşambaspor Özel İdare spor maçına hazır
(BAL) Bölgesel Amatör Ligde mücadele veren Yeşil Beyazlı ekip Adapark Tesislerinde yaptığı taktik idmanı ile Pazar günü Adapark Tesislerinde ağırlayacağı Sivas İl Özel İdare spor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürerek bu akşam kendi tesislerinde kampa

 

Adapark tesislerinde Sivas İl Özel İdare sporla kendi tesislerinde suni çim sahada karşılaşacak olan Çarşambaspor sezonun ilk maçında Bafraspor deplasmanından alınan 1 puanın verdiği moralle Sivas Özel İdarespor maçının hazırlıklarını teknik sorumlu İbrahim Hancı ve yardımcı Antrenör Orhan Sezgin nezaretinde dünkü idamını teknik ve taktik ağırlıklı olarak yaptılar. İdmanın belirli bölümlerinde hata yapan futbolcuları çift kale maçı durdurarak sık sık  futbolcularını uyaran teknik heyet Sivas İl Özel İdare maçı öncesi hata yapmamaları için uyarması gözlerden kaçmadı. İdmanın bir bölümünde yapılan şut idmanında futbolcuların isabetli şutları teknik sorumlu İbrahim Hancı’dan bol bol alkış aldı. 

Orhan Hoca Galibiyetten Emin

Çarşambaspor Teknik Sorumlusu İbrahim Hancı Sivas İl Özel İdarespor maçı öncesi yaptığı açıklamada, “Gün geçtikçe takım olma yolunda ilerleme kaydediyoruz. Kısa bir süre içerisinde oluşturduğumuz kadroyla Bafraspor maçında galibiyeti kaçıran taraftık. Önümüzdeki haftalar daha iyi olacağız. Kadromuzda yetenekli oyunculara sahibiz. Sivas İl Özel İdarespor karşısında mutlak galibiyet için sahada olacağız. Çalışmalarımız bu yönde sürüyor. Pazar günü kendi tesislerimizde oynayacağımız bu zorlu maçta taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz” diyerek Adapark Tesislerinde oynanacak olan müsabakada taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini belirtti.

Haber-Foto: Nevzat Akkaya

carsambaspor-ahberi.jpg

carsambaspor-ahberi2.jpg

carsambaspor-ahberi3.jpg

carsambaspor-ahberi4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir