ÇARŞAMBASPOR ORDU’DA

ÇARŞAMBASPOR ORDU’DA
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta hava şartları nedeni ile ertelenen Altınorduspor-Çarşambaspor müsabakası bugün saat 14.00’de oynanacak.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Lider Çarşambaspor, Altınordu’ya konuk olacak. Kötü hava şartları nedeni ile ertelenen müsabaka için hazırlıklarını tamamlayan Çarşambaspor, geçen haftayı kendi sahası ve seyircisi önünde 1926 Bulancakspor galibiyeti ile kapatmıştı.

Adapark Tesisleri’nde yaptığı idmanlarla ertelenen müsabakanın hazırlıklarını yapan Yeşil-Beyaz’lı ekip bugün ki müsabakadan 3 puan bekliyor. Teknik Sorumlu Kenan Yelek yönetiminde sorunsuz bir sezon geçiren Çarşambaspor uzak ara liderliğini sürdürürken oynadığı futbolla da büyük takdir topluyor. Bugün oynanacak müsabakadan alınacak 3 puanla rakipler arasında ki farkı açarak haftaya deplasmanda oynanacak Osmancık Belediye spor maçına rahat çıkmayı planlıyor.

Çarşambaspor’da orta sahanın tecrübeli ismi Veysel’in cezası bitmesi  ile eksik veya cezalı futbolcu bulunmaması teknik heyeti sevindiriyor. Bugün oynanacak olan Altınordu maçın da teknik sorumlu Kenan Yelek’in Veysel’e şans verip vermeyeceği büyük merak konusu olurken Çarşambaspor’un olmazsa olmaz taraftarı bugün ki müsabaka da takımını yalnız bırakmayacak.

HABER: Nevzat AKKAYA - Fahri GÜNGÖR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor