Çarşambaspor mutlu dönüyor

Çarşambaspor mutlu dönüyor
Batman Petrolspor : 1 – Çarşambaspor : 3 TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, ligin 10. Hafta müsabakasında deplasmanda Batman Petrolspor’la karşılaştı. Yeşil-Beyazlı ekip, attığı 3 golle sahadan 3 puanı alan taraf olarak ayrıldı.

Batman deplasmanında Batman Petrolspor’la karşılaşan Çarşambaspor, son hafta ligin güçlü ekiplerinden Karşıyakaile karşılaşmasında müsabakadan 1 puanla ayrılmıştı. Geçtiğimiz Pazar günü oynanılan müsabaka sonrasında Batman deplasmanına giden Yeşil-Beyazlı ekip, Teknik Direktör Kenan Yelek’in ve Teknik Sorumlu iki ismin daha korona virüse yakalanmasından dolayı sahada Teknik Direktör Ali Yaman’ın idaresinde sahaya çıktılar.

Maçın ilk çeyreğinde önemli pozisyonlar yakalayan ve ataklar geliştiren Çarşambaspor, rakibine karşı aradığı golü maçın 33. Dakikasında başarılı oyuncu Kemal Sabri Bayraktar ile buldu. Kemal Sabri’nin bu golüyle 1-0 öne geçen Çarşambaspor, golün üstünden çok geçmeden ikinci golü de Serhan Yılmaz ile 37. Dakikada attı. 2-0’lık üstünlük kuran Çarşambaspor bu oyununu sürdürdü ve ilk yarıda kalesini gole kapattı .

İlk yarı 2-0’lık skorla tamamlanırken, ikinci yarıda Batman Petrolspor’un golü maçta takım oyuncuları Evren ile yakaladı. Skoru 2-1’e taşıyan Batman Petrolspor’un golünün ardından maçta çekişmeli anlar yaşandı. Bol sarı kartlı karşılaşmada  Çarşambaspor üstünlüğünü son dakikalara kadar korurken, maçın normal süresi 2-1’lik Çarşambaspor üstünlüğü ile devam etti.

Normal süreye eklenen 6 dakikalık uzatma dakikalarında ise Çarşambaspor maçın skorunu ilan etmiş oldu. Dakikalar 90+6’yı gösterince Muhammet Can Öztürk’ün golüyle skor 3-1’ taşındı ve karşılaşma gol sonrası son buldu.

Çarşambaspor böylelikle deplasmandan 3 puanla ayrılan takım oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir