Çarşambaspor Mehmet doğanla güldü.

Çarşambaspor Mehmet doğanla güldü.
Bölgesel Amatör lig 4 grupta mücadele eden Çarşambaspor kendi saha ve seyircisi önünde Özespiyesporu 1-0 yenerek ligde kalmayı garantiledi.

Çarşamba Şehir Stadyumunda grubunda hiçbir iddiası kalmayan rakibi Özespiyespor maçına çıkan Çarşambaspor maça iyi başlayan taraf Çarşambaspordu. Maçın ilk dakikalarında rakip kalesinde adeta gol arayışları içerisine giren Yeşil Beyazlı ekip yedek ağırlıklı rakibi karşısında gol bölgelerinde etkisiz kaldı. Hafta içerisinde takımdan ilişiği kesilen futbolculardan golcü Cihan ve orta saha oyuncuları Ersin ve Özgürden yoksun bunun yanında da Cüneyt’in son idmanda sakatlanması ile sahaya değişik onbir ile çıkan Çarşamba spor ilk yarıda bulduğu pozisyonları gole çeviremeyince soyunma odasına 0-0 lık eşitlikle girildi.

 

Maçın ikinci yarısından ise Çarşambasporda oyuna Semihin yerine İlker’le başlayan Çarşambaspor İlkerin girmesi ile gol bölgelerinde etkili olmayı amaçladı. Dakikalar 49 gösterdiğinde korner atışı kazanan çarşamba spor Korner atışından Orhanın kullandığı korner atışına iyi yükselen Mehmet Doğan düzgün bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi.1-0 öne geçen Çarşambaspor ve kenar yönetimi büyük sevinç yaşadı. Bu golle birlikte oyun üstünlüğünü az da olsa elinde bulunduran Çarşambaspor girdiği pozisyonlara gole çeviremeyince karşılaşmayı Mehmet Doğanın attığı golle kazanmayı bildi. Çarşamba spor aldığı üç puanla şampiyonluk parolası ile çıkılan yolda statü gereği ligde kalmayı garantiledi.

 

Karşılaşma sonunda Teknik sorumlu Tarkan Demirhanın yaptığı açıklamada; Grubumuzda kötü bir sezon geçirdik. Bunun neticesinde sezonu ancak üçüncü sırada tamamlayarak bu sezonda haftaya oynayacağımız Zara maçıyla kapatmış olacağız diyerek sözlerine devam eden Demirhan Hafta içerisinde takımdan uzaklaştırılan oyuncular için yönetimin kararı saygı duymak lazım dedi.

carsambaspor1.20140414142318.jpg

carsambaspor2.20140414142329.jpg

carsambaspor3.jpg

carsambaspor4.20140414142354.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber