ÇARŞAMBASPOR LİGE ISINIYOR

ÇARŞAMBASPOR LİGE ISINIYOR
2018-2019 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele edecek olan Çarşambaspor, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı hazırlık maçları ile sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Çarşambaspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü ortamda hazırlık maçlarına da devam ediyor. Çarşamba Şehir Stadı’nda Bulancakspor ile hazırlık maçı yapan Çarşambaspor, rakibi Bulancakspor’u ikinci yarıda attığı 2 golle 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Çarşamba Şehir Stadı’nda oynanılan hazırlık maçında Çarşambaspor rakibi karşısında üstün oyun sergileyememesiyle 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen karşılaşmanın son 10 dakikasında 2 gol bularak sahadan 2-1’lik skor ayrıldı. Oyunun genelinde vasat bir görüntü çizen Çarşambaspor’da Teknik Sorumlu Hasan Basri Kara, “Hazırlık maçlarında alınan sonuçların bizim için bir önemi yok.” diyerek, “Çarşambaspor’un böyle hazırlık maçlarında değişik oyun sistemleri ile neler yapabilirizi görmemiz açısından oynanan oyuna bakıyoruz. Lig başlayınca herkes bir hedefe koşan Çarşambaspor’u nasıl bir oyun oynayıp sonuçlar aldığını görecek. Bu noktada çalışmalarımızı ve hazırlık maçlarımızı ciddi bir şekilde sürdürerek yeni sezon öncesi deplasmanda oynayacağımız Amasyaspor maçı ile hedefimize bir bir ilerleyeceğiz.” diyerek çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

HABER: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber