Çarşambaspor lidere kilitlendi FATSA BELEDİYESPOR- ÇARŞAMBASPOR 18 MART PAZAR SAAT : 14.00

Çarşambaspor lidere kilitlendi FATSA BELEDİYESPOR- ÇARŞAMBASPOR 18 MART PAZAR SAAT : 14.00
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, hafta sonu deplasmanda Lider Fatsa Belediyespor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını Adapark Tesisleri’nde bugün itibariyle tamamlayarak Pazar günü oynanılacak olan müsabakanın saat

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, zorlu bir 90 dakikaya  çıkıyor. Hafta sonu, Lider Fatsa Belediyespor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan Çarşambaspor, Adapark Tesisleri’nde Teknik Direktör Kenan Yelek yönetiminde yaptığı hazırlıkları bugün tamamlayarak kampa girecek. Sezonun son haftalarına doğru yaklaşırken, küme düşme yolunda tehlike sinyalleri veren Çarşambaspor, lider Fatsa Belediyespor karşısından mutlak 3 puanla dönmek zorunda. Aksi takdirde Atakum Belediyespor’un hafta sonu oynayacağı müsabakada kazanması ile işleri iyice zora sokarak küme düşmesi kaçınılmaz olabilir.

Bu düşünce ile zorlu 90 dakikaya çıkacak olan Çarşambaspor’da, Teknik Sorumlu Kenan Yelek ve yönetim kurulu üyeleri, zorlu maç öncesi ciddi bir çalışma ortamı ile futbolcuları maça adapte etmek için bütün mesailerini harcıyorlar. Lider Fatsa Belediyespor karşısında alınacak 3 puanla rahat bir nefes alacak olan Çarşambaspor, aksi bir sonuçla kötü günlerin kendini beklediğinin bilinci içerisinde olan futbolcularında idmanlarında ki çalışma hırsı maç öncesi teknik heyeti sevindiriyor.

Pazar günü saat 14.00’da oynanılacak olan müsabakanın hakeminin Dursun Can olacağı öğrenilirken, yardımcıları Sevda Çayan, Harun Terin ve Bekir Taşöz olacağı öğrenildi.

HABER: Nevzat AKKAYA
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor