Çarşambaspor Ladik’i rahat yendi

Çarşambaspor Ladik’i rahat yendi
2019-2020 Futbol Sezonu Bölgesel Amatör Lig’de sezonun açılış maçında Ladik Belediye spor’u deplasmanda 3-1 yenen Çarşambaspor, sezonun ilk maçında 3 puan alan taraf oldu

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Çarşambaspor, sezonun açılış maçında Ladik Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Çarşambaspor’du.
Daha maçın ilk dakikalarında oyun kontrolünü elinde bulunduran Çarşambaspor, dakikalar 19’u gösterdiğinde Muhammet Mustafa Doğan ile ceza sahası dışından müthiş bir golle deplasmanda öne geçen taraf oldu. 1-0’lık avantajla oyuna devam eden Çarşambaspor, dakikalar 30’u gösterdiğinde Muhammet Özdemir’le skoru 2-0’a getirdi. 2 golün verdiği rahatlıkla oynayan Çarşambaspor, bulduğu pozisyonlarda gol bölgelerinde etkili olamadı. Ladik Belediyespor, ceza sahasının dışında yakaladığı serbest vuruşu Vehbi kullandı. Vehbi’nin kullandığı top baraja çarparak Çarşambaspor ağları ile buluştu. Ve skor 2-1’e geldi. 2-1’lik skordan sonra başka gol olmayınca ilk yarı Çarşambaspor’un üstünlüğü ile son buldu.

İkinci yarıya gelindiğinde Çarşambaspor’un daha iyi bir oyun oynaması beklenirken, oyunda Ladik Belediyespor dengeyi kurdu. Ancak Çarşambaspor 60.dakikalarda penaltı atışı ile Tugay Eruzun’la 3-1’e getirdi. 3-1’lik skorla devam eden müsabakada Ladik Belediyespor üst üste pozisyonlar bulmaya başladı. Ladik Belediyespor yakaladığı pozisyonları cömertçe harcayınca Çarşambaspor sahadan 3-1’lik skorla ayrılarak sezona 3 puanla başlayan taraf oldu. Karşılaşma sonunda maçı izlemeye gelen yüzlerce taraftar takımlarını tribüne çağırarak alınan 3 puanın mutluluğunu beraber yaşadılar. Taraftar desteği ile sezona iyi bir başlangıç yapan Çarşambaspor’da gözler haftaya kendi sahası ve seyircisi önünde oynanacak olan Çankırı spor maçına çevrildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber