ÇARŞAMBASPOR LADİK MAÇINA KİLİTLENDİ

ÇARŞAMBASPOR LADİK MAÇINA KİLİTLENDİ
Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, hafta sonu kendi sahası ve seyircisi önünde ağırlayacağı rakibi Ladik Belediyespor maçına kilitlendi.

Bölgesel Amatör Lig’de zorlu bir müsabakaya sahne olacak maça hazırlanan Çarşambaspor,Adapark Tesisleri’nde Teknik Sorumlu Hasan Şengün nezaretinde çalışmalarını bugün itibariyle tamamlayarak Pazar günü Çarşamba Şehir Stadı’nda oynanacak olan müsabakanın saatini bekleyecek.
 

Adapark Tesisleri’nde yaptığı çalışmalarla zorlu maça hazırlanan Çarşambaspor’da, sakat ve cezalı futbolcunun bulunmaması teknik heyeti sevindiriyor. Cezalı Kemal Bayraktar’ın cezasının bitmesiyle tam takım olarak Adapark Tesisleri’nde çalışan Çarşambaspor’da, Teknik Sorumlu Hasan Şengün idmanlarda futbolcuları sık sık uyararak zorlu maça motive etmek için var gücüyle mesai harcıyor.

Teknik Sorumlu Hasan Şengün yaptığı açıklamada, “Son haftalarda yakaladığımız yükselişimizi bu maçta da devam ettirmek istiyoruz. Rakibimizin konumunu ve gücünü biliyoruz. Ona göre oyun planımızı ortaya koyarak Pazar günü kendi sahamız ve seyircimiz önünde kazanan taraf olmak istiyoruz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Futbolcularımızda bu bilinç içerisinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu zorlu maçı da alarak ligde ikinciliği garantilemek istiyoruz.” Diyerek hafta sonu oynanılacak olan Ladik Belediyespor maçında bütün Çarşambaspor taraftarını zorlu maçta yanlarında görmek istediklerini belirtti.



 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber