ÇARŞAMBASPOR KUPA MAÇINA HAZIRLANIYOR

ÇARŞAMBASPOR KUPA MAÇINA HAZIRLANIYOR
Hafta sonu Cizrespor ile mücadelesini 3-0’lık skorla kazanan Çarşambaspor, hafta içi oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı hazırlıklarına başladı.

Tff 3.lig 3.grup ta top koşturan Çarşambaspor 4.haftayı sahasında konuk ettiği Cizrespor’u 3-0’lık skorla mağlup ederek 3 puanı almaya hak kaznadı. Pandemi süreci nedeniyle müsabakalara seyircisiz çıkan Yeşil-Beyazlı ekip galibiyet sevincine kupa heyecanını da ekleyerek devam edeceği maçın hazırlıklarına başladı. Adapark Tesislerinde düz koşu yaparak form tutan takım idmanlarını tamamladı.

RAKİP YOZGATSPOR
Ziraat Türkiye Kupası ön elemeleri ilk tur müsabakasında Çarşambaspor’un rakibi TFF 3.Lig 2.Grupta yer alan Yozgatspor oldu. 13 Ekim Salı günü Çarşamba Şehir Stadyumu’nda saat 13:00’te oynanacak olan şampiyon takım için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Cizrespor maçı ardından ara vermeyen ve antrenmanlara başlayan Yeşil-Beyazlı ekip favori olmak isterken teknik heyet tarafından “Yine aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. önümüzdeki her maç için galibiyet hırsı ile çıktığımız sahaya yine aynı azim ve kararlılıkla çıkıp bu maçı da alacağımıza inanıyoruz” şeklinde açıklamalarında bulunuldu.

HABER: Gülizar KELEŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir