Çarşambaspor Kulübünde Kulüp Müdürü Cihan Çubukçu

Çarşambaspor Kulübünde Kulüp Müdürü Cihan Çubukçu
Çarşambaspor kulübüne yeni atanan Cihan Çubukçu kulüp müdürü olarak görevine başladı

 

1957 doğumlu olan Cihan Çubukçu Çarşamba’da doğdu. İlk ve orta dereceli okulları Çarşamba’da okuyan Çubukçu 1981 yılında İstanbul Vakıf Bank Bayrampaşa Şubesi’nde iş hayatına atıldı. 6 yıl aynı şubede görev yaptıktan sonra 1987 yılında Vakıf Bank Çarşamba Şubesi’ne tayin olan Cihan Çubukçu bir fiil Çarşamba Şubesinde çalıştıktan sonra 2005 yılında emekli oldu.

Bir dönem Çarşambaspor kulübünde top oynayan daha sonra Antrönörlük ve yöneticilik hizmetleri olan Cihan Çubukçu sporcu kişiliği ile kulüp müdürlüğü görevini alarak Çarşambaspor kulüp müdürü olarak göreve başladı.

Ayrıca AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse yaptığı açıklamada, Çarşambaspor’a maddi ve manevi tüm desteklerini sunacaklarını dile getirdi. Köse, konuşmasında, “Bugün itibariyle Bölgesel Amatör Lig başlayacak. Çarşambaspor’un ilk maçı 1930 Bafraspor ile olacak. Çarşambaspor’a futbolcularımıza, yöneticilerimize ve idari kadroya başarılar diliyorum. Geçen yıl maalesef şanssız bir şekilde 3. Ligden düştük. Tabi eksiklerimizi ve hatalarımızı gözden geçirdik. Çarşambaspor’un tekrar 3.lige çıkacağını düşünüyorum. Çarşambaspor Çarşamba’nın tek markası diye düşünüyorum. Bütün siyasi fikirlerden arındırılarak herkesin Çarşambaspor’a elinden gelen maddi ve manevi bütün katkıyı sağlaması gerekli olduğunu düşünüyorum. Üstümüze düşen görevi de yaptığımızı düşünüyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada katkıya devam edeceğiz” dedi.

Haber-Foto: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber