Çarşambaspor kaybetmeye devam ediyor!

Çarşambaspor kaybetmeye devam ediyor!
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çarşambaspor, kendi sahası ve seyircisi önünde ağırladığı rakibi Görelespor karşısında üstün bir oyun sergilemesine rağmen gol bölgelerinde etkili olamayınca sahadan 2-2’lik beraberlike ayrılarak taraftarı üzüyor

BAL’de mücadele eden Çarşambaspor, kendi sahası ve seyircisi önünde ağırladığı Görelespor maçına  iyi başlayan taraf oldu. Özellikle maçın ilk yarısında Hasan Uğur ve Ahmet Acar ile yakaladığı pozisyonları cömertçe harcayan, rakip kaleciyi geçemeyen Çarşambaspor, rakip kalede gol ararken ilk yarının son dakikalarında rakibin tek atağında golü kalesinde görerek ilk yarıyı 1-0’lık yenilgi ile tamamladı.

carsambaspor_2-003.jpg
İkinci yarıya gelindiğinde, oyuna pozisyonlarla başlayan Çarşambaspor’du. Çarşambaspor sağ-sol kanatlardan geliştirdiği ataklarla rakip Görelespor ceza sahası içerisinde pozisyonlar bulan Yeşil-Beyazlı ekibin son vuruşları etkili olmayınca rakip takımın ikinci yarıda oyuna dahil olan oyuncusu Sezai Kaban gördüğü ikinci sarı kart sonrası kırmızı kartla 68. Dakikadan sonra takımını 10 kişi bıraktı. 10 kişi oynayan rakibi karşısında oyun üstünlüğünü eline geçiren Çarşambaspor, 70. Dakikada Nedim ile eşitliği sağladı. Bu golle birlikte net pozisyonlar bulan Çarşambaspor, Hasan Uğur’la ikinci golü buldu. Karşılaşmada 2-1’lik skor elde eden Çarşambaspor, Ahmet Acar ile net pozisyonlar bulmaya başladı. Ahmet Acar son vuruşlarda etkili olamayınca rakip takım maçın son dakikalarında Hicabi Demir ile yeniden eşitliği sağladı. Gergin geçen karşılaşmada Çarşambaspor kendi sahası ve seyircisi önünde berabere kalarak taraftarlarını üzdü.

carsambaspor_1-003.jpg

Karşılaşmanın sonunda 3-5 kişi olduğu belirlenen Görelespor taraftarları kışkırtıcı tavırları neticesinde Çarşambaspor taraftarları ve yöneticiler arasında kısa süreli arbede yaşandı. Emniyet güçlerinin olaya müdahalesiyle yaşanılan gergin ortam kısa sürede önlendi.

HABER: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber