Çarşambaspor işi zora soktu

Çarşambaspor işi zora soktu
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, bu hafta kendi sahasında Ünye 1957 takımı ile karşılaştı. Yeşil-Beyazlı ekip karşılaşmayı 1-0’lık skorla kaybederek, kendisini ligdeki gelecek haftalar için ateş hattının içine attı. 

Yeşil-Beyazlı ekip karşılaşmayı 1-0’lık skorla kaybederek, kendisini ligdeki gelecek haftalar için ateş hattının içine attı.  Çarşamba Şehir Stadı’nda oynanan müsabakada ev sahibi Çarşambaspor - Ünye 1957 takımını misafir ederken maça her iki takım da temkinli ve maçı orta saha da ve ilk yarıyı en azından berabere bitirerek soyunma odasına kayıpsız gitmeyi hedeflediği gözlendi. Maçın ilk dakikalarından itibaren az da olsa ev sahibi olmanın avantajını kullanmak isteyen Yeşil beyazlı takım oyuncuları etkili olmaya çalışsa da bir türlü oyunu rakip kaleye yükleyemediği gibi konuk takım kalesinde gol pozisyonu da bulmakta zorlandı. İlk yarıda iki gollük pozisyon yakalasa da eski Çarşambaspor'lu, yeni Ünye spor'lu  kaleci Doğan başarılı şekilde izin vermeyince ilk yarı sonunda iki takımda soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdi.

İkinci yarıya her iki takım da birer oyuncu değişikliği ile başlarken, ilk yarıda rüzgar avantajını kullanamayan Çarşambaspor, rüzgar dezavantajı ile maça başladı. Rüzgar ve kötü oyunla birlikte maçta ki zayıfta olsa elinde tuttuğu ağırlığını kaybetmeye ve maçın kontrolünü rakip takım Ünyespor’a vermeye başladı. Maçın 61. dakikaları geçilmek üzere iken Çarşambaspor'lu oyuncuların yaptığı faulle serbest atışı kazandı. Serbest vuruşu kullanan Ünyespor'lu oyuncunun şutuna Çarşambaspor defansının yanlış dizilişi nedeni ile Ünyespor’lu Bahri’yi kaçırdılar.  Rakip oyuncu Bahri topa iyi yükselerek yaptığı şık kafa vuruşu ile topu Çarşambaspor kalecisi Kadir'in solundan filelerle buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. 

62. dakika da 1-0 yenik duruma düşen Çarşambaspor, golün ardından etkili atak girişim için mücadele etmeye çalışsa da rüzgarın ve saha da ki uyumsuzluk nedeni ile bir türlü topa sahip olamadığı gibi defansında ki açıklar nedeni ile zor anlar yaşadı. Maçta denge sağlanması beklenirken karşılaşma 1-0’lık Ünyespor galibiyeti ile son buldu.

Bu skorun alınması ve bir diğer Samsun takımı Ladik Belediyespor’un Sinopspor’u 3-1’lik skorla sahasında yenmesinin ardından Çarşambaspor 24 puanda kaldı. Ladik belediyespor takımı da aldığı 3 puanla puanını 27’ye çıkardı. Alınan skorların ardından ligde ki tabloya göre Çarşambaspor’u zorlu günlerin bekleyeceği tahmin edilirken, takımın aynı çizgide ilerlemesi halinde küme düşme olayıyla karşı karşıya kalmaya başladığı ve kendisini ateşin içine kendi elleri ile attığı şeklinde yorumlanmaya şimdiden başlanıldı.

HABER: Nevzat AKKAYA

carsambaspor--(1).jpg
carsambaspor--(3)-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber