Çarşambaspor ilk yarı attı ikinci yarı yattı

Çarşambaspor ilk yarı attı ikinci yarı yattı
Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Çarşambaspor kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Yeni Amasyaspor’u 2-1 skorla yenerek liderliğini sürdürdü

 

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA

Adapark tesislerinde ağırladığı Yeni Amasyaspor’u net bir skorla yenen Çarşambaspor’da şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlandı. Çarşambaspor Bal Liginde 2. sırada bulunan rakibi Yeni Amasyaspor karşısında 90 dakika boyunca üstün bir oyun sergiledi. Maça hızlı başlayan taraf lider Çarşambaspor’du maçın ilk dakikalarında rakibinin üstüne giden Çarşambaspor günün çok koşan ve oyunun her dakikasında sahanın her yerinde bulunan Murat Bilgin sahneye çıkarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golle coşan Çarşambaspor art arda pozisyonlar bulmaya başladı forvet hattında Ceyhun, Gökhan, Baransel Sağlam, Şener net pozisyonlar bulmaya başladılar. Net pozisyonları kaçıran forvet elemanları Şener’in derinlemesine aldığı pasla ceza sahasına girdi kaleci Onurun mücadelesi ile yerde kaldı hakem direk penaltı noktasını gösterdi Şener bu pozisyonda sakatlanarak yerini Halim’e bıraktı penaltı atışı Baransel kullandı takımını 2-0 öne geçirdi. İlk yarı Çarşambaspor’un 2-0 lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarı gol yok, pozisyon çok

İkinci yarıya gelindiğinde Çarşambaspor skor avantajı ile güçlü rakibi karşısında daha temkinli bir oyun sergilemeye başladı. Ancak oyundan kopmayan Çarşambaspor yine sağlı sollu ataklarla rakip ceza sahası içerisinde pozisyonlar bulmaya başladı. Özellikle sol taraftan Halim tarafından taşınan toplar etkili olmaya başladı. Halim’in alda at derecesinde ki pasları Çarşambaspor Forvet elemanları yararlanamadı. Dakikalar 76 gösterdiğinde Yeni Amasyaspor penaltı kazandı. Penaltı atışını Rahman kullandı Rahman kaleci Doğan’ı mağlup ederek 2-1 lik skora getirdi. Bu golle Çarşambaspor az da olsa tedirginlik yaşadı ama yine de oyundan kopmayarak pozisyonlar bulmaya başladı. Son dakikalarda Gökhan Özkan net bir pozisyonu gole çeviremedi maç böyle devam ederken sahanın ve günün en çalışkan ismi Murat Bilgin orta sahadan aldığı topla ceza sahasına kadar geldi ve topu boşta buluna  Halim ve Gökhan’a aktarmak istedi. Yeni Amasyaspor defans oyuncusu Volkan Göneç’e takıldı ve bir net pozisyon daha böylece kaçmış oldu.

Çarşambaspor zor geçmesi beklenen bir karşılaşmada çok net pozisyonları cömertçe harcadı büyük seyirci desteği ile başlayan karşılaşma Çarşambaspor’un 2-1 lik skoru ile son buldu ve bu hafta da  liderliğini sürdürdü. Karşılaşma sonunda tribünler futbol takımını tribüne çağırarak alınan galibiyete büyük sevinç gösterisi gösterdiler taraftarlar artık bizler şampiyonluğa inandık sizde inan diye Çarşamba Adapark Tesislerini şampiyon Çarşambaspor diye inlettiler. 

carsambaspor-ilk-yari-atti-ikinci-yari-yatti-(2).jpg

carsambaspor-ilk-yari-atti-ikinci-yari-yatti-(3).jpg

carsambaspor-ilk-yari-atti-ikinci-yari-yatti-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir