Çarşambaspor ilk puanını aldı

Çarşambaspor ilk puanını aldı
Ünyespor : 1 – Çarşambaspor : 1

2018-2019 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, deplasmanda karşılaştığı Ünyespor ile 1-1’lik berabere kalarak ligde ki ilk puanını aldı.

Ünye deplasmanında Ünyespor ile karşılaşan Çarşambaspor, maçta etkili ataklar geliştirmeye çalıştı. Ancak karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip Ünyespor ilk golü oyuncusu Ali Yakup ile 8. Dakikada buldu. Ünyespor’un 1-0’lık üstünlük avantajıyla devam eden karşılaşmada Çarşambaspor gole karşılığı 53. dakikada verdi. Mustafa Önder’in attığı golle 1-1’lik eşitliği sağlayan Yeşil-Beyazlı ekip, karşılaşmanın özelikle son yarım saatlik bölümünde etkili bir oyun ortaya koydu. Kemal Bayraktar ve Uğur’la pozisyonlar bulmaya başlayan Çarşambaspor, Kemal Bayraktar’ın nefis pası ile kaleci ile karşı karşıya kalan Ömer topu üst direğe nişanlayınca Çarşambaspor üstünlük sayısını kaçırmış oldu. Bu pozisyonun ardından yine Kemal Bayraktar’la pozisyonlar bulan ancak gole çeviremeyen Çarşambaspor’da oyunun son dakikalarında genç İbrahim oyuna dahil oldu. İbrahim ofsayt kararı ile duraklanan Ünyespor defansının arkasından pozisyona bir adım geç kalınca Çarşambaspor yine üstünlük sayısını bulamadı. Karşılaşmada özellikle Yeşil-Beyazlıların ikinci yarıda ki üstün oyunu kazanması gereken bir maçtan her iki takımda birer puanla ayrılarak haftayı 1 puanla kapattılar.

2018-2019 Futbol Sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak oynadığı Yeni Amasyaspor ve ligin lider takımı Yozgat maçlarından aldığı yenilgilerle kötü bir başlangıç yapan ve taraftardan oynadığı oyunla tepki toplayan Çarşambaspor’un aldığı 1 puan ve gelecek maçlarda ki toplayacağı puanlar taraftarlar tarafından merakla bekleniyor.  İlk puanını Ünyespor deplasmanında alan Çarşambaspor, gelecek maçını kendi sahası ve seyircisi önünde ligin son sıralarında yer alan takımı Safranboluspor’a karşı oynayacak.

HABER: Nevzat AKKAYA

1-006.gif2-004.gif4-003.gif5-002.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber