ÇARŞAMBASPOR İLÇEYE DÖNDÜ

ÇARŞAMBASPOR İLÇEYE DÖNDÜ
2016-2017 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Çarşambaspor, Nevşehir kampını tamamlayarak Çarşamba İlçesi’ne döndü.

Bu yıl Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele edecek olan Çarşambaspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürdüğü Nevşehir kampını tamamladı. Nevşehir’de ki kamp sürecinde oynadığı hazırlık maçları ile yeni sezona hazırlanan yeşil-beyazlı ekipte gerekli yerlerde ki eksikleri görme fırsatını sağladı. Yeni teknik direktör Besim Durmuş’un yönetiminde çalışmalarını sürdüren Çarşambaspor, burada yaptığı idmanlarla da hazırlıklarını pekişirdi.

Tamamlanan kamp sürecinin ardından Çarşamba’ya dün dönüş yapan ekip, yeni sezon hazırlıklarını Çarşamba Adapark Tesisleri’nde sürdürecek. Yapacağı idmanlarla form tutacak Yeşil-Beyazlılar yeni sezonda iddialı bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Kadrosunu yeni transferlerle şekillendiren ve kendisine şampiyonluk hedefi koyan ekibin bulunduğu ligde diğer takımlarında büyük hazırlık içerisinde olduğu öğrenildi. Ligde kadrolar şekillenirken, bu yıl futbolseverleri çekişmeli bir ligin beklediği de belirtiliyor.

HABER-FOTOĞRAF: NEVZAT AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor