ÇARŞAMBASPOR İKİNCİ YARIYA DAMGA VURUYOR

ÇARŞAMBASPOR İKİNCİ YARIYA DAMGA VURUYOR
İlk yarı oynadığı 13 maçta 6 galibiyet,5 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak 20 puan toplayan Çarşambaspor, ikinci yarıya gösterdiği başarılı performans ile damga vuruyor.

İlk yarı oynadığı 13 maçta 6 galibiyet,5 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak 20 puan toplayan Çarşambaspor, ikinci yarıya gösterdiği başarılı performans ile damga vuruyor. Yeşil-Beyazlı ekip ligin 18. Haftasında deplasman da, Çankırı Saray 18 Spor’u 2-1 mağlup etti ve 10. Galibiyetini alarak puanını 32’ye yükseltti

Sezona istediği gibi başlayamayan ve ilk yarıda sadece 6 galibiyet alan Çarşambaspor, gösterdiği etkili performans ile ligin ikinci yarısında damga vuruyor. Ligin ilk devresinde sadece 6 galibiyet alabilen Yeşil- beyazlı ekip ikinci devrede ise oynadığı 5 müsabakadan ise sahadan 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak ayrıldı. Devre arasında yeni bir yapılanmaya giden Çarşambaspor, ocak ayı transferlerinin de etkisiyle büyük bir çıkış yakaladı. Zekeriya Köklükaya yönetiminde seri galibiyetler alan yeşil beyazlı ekip ligin alt sıralarından da hızla uzaklaştı ve 5. sıraya kadar yükseldi.

SON 5 HAFTADA TEK PUAN KAYBI

Çarşambaspor son beş haftada sadece bir maçta puan kaybı yaşadı. Söz konusu süreçte Suluova Sebatspor, Osmancık Belediye, Safraboluspor ve Çankırı Saray 18 Spor’u mağlup eden yeşil-beyazlı ekip sadece ikinci yarının ilk haftasında Samsun Büyükşehir Belediye mücadelesinde sahadan puansız ayrıldı.

İKİNCİ YARININ EN ÇOK PUAN TOPLAYAN ÜÇÜNÇÜ TAKIMI

Ligin ilk yarısında 20 puanı bulunan Çarşambaspor, ikinci yarıda ise oynadığı 5 maçta 4G, 1B ile 12 puan toplayarak puanını toplamda 32’ye yükselti. Yeşil- beyazlı ekip ligin ikinci yarısı için söz konusu olan süreçte aldığı 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet sonrası Samsun Büyükşehir Belediye ve Kastamonu Özel İdareden sonra en çok puan toplayan üçüncü takım oldu.

5 MAÇTA 8 ATTI, 2 YEDİ

Çarşambaspor ligin ikinci yarısında, savunma performansıyla da futbolseverlerin beğenisini kazandı. Ligin ikinci devresinde şua ana kadar 5 maça çıkan Çarşambaspor rakip filelere 8 gol gönderirken kalesinde ise sadece 2 gol gördü.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir