Çarşambaspor iddialı geliyor

Çarşambaspor iddialı geliyor
TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden yeşil beyazlı ekip, antrenman çalışmalarına Şehir Stadyumu'nda devam ediyor.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden yeşil beyazlı ekip Çarşambaspor, antrenman çalışmalarına kendi stadyumu Çarşamba Şehir Stadyumu'nda devam ediyor. Yeni oyuncular ile antrenman çalışmalarına devam eden Teknik Direktör Kenan Yelek, yeni sezon ve takım hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

'Kendilerine çok teşekkür ediyorum'
Termometrelerin 35'in üstünü göstermesi nedeniyle nem oranının da fazla olmasından dolayı oyuncuların çalışma azminin olmasından yana mutlu olduğunu belirten Teknik Direktör Kenan Yelek, "2021 - 2022 sezonu inşallah hem Çarşambaspor'umuza hem de camiamıza hayırlı olur. Hazırlıklara geçen hafta başladık. Şuanda çok iyi gidiyor, güzel de hazırlanıyoruz. Hava çok sıcak ve nem oranı çok yüksek. Buna rağmen futbolcularımın isteği, arzusu ve çalışma azmi beni çok mutlu ediyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz, burada iyi hazırlanıp devamı Afyonkarahisar'da hazırlık maçları ile tamamlayıp sezona hazır bir şekilde başlamak istiyoruz." dedi.

'Sezona hazır bir şekilde başlamak istiyoruz'
Hava durumunun yağışlı olması nedeniyle Ünye kampından geri dönmeleri sonrasında kendi evlerinde devam ettikleri antrenman çalışmalarını, gidecek oldukları Afyonkarahisar kampında daha da sıklaştıracaklarını aktaran Teknik Direktör Yelek, "9 Ağustos akşamı otobüsümüzle buradan hareket edeceğiz. Ertesi sabah çalışmalara başlayacağız. Yaklaşık 15 günlük bir süremiz var. Orada hedefimiz, 4 tane hazırlık maçı oynamak. Teknik, taktik çalışmaları Afyon'da geliştirmek istiyoruz. Burada daha çok kuvvet ve komisyona dair çalışmalarımız oluyor. İnşallah orada da hazırlık maçlarımız ile eksiklerimizi tamamlayabiliriz. Sezona hazır bir şekilde başlamak istiyoruz." şeklinde konuştu.

'Kaliteli ve iyi oyuncular transfer ettik'
Takıma kazandırdıkları yeni futbolcular hakkında bilgi veren ve kendilerinden memnun olduğunu vurgulayan Kenan Yelek, "Futbolcularımızla arkadaşlığımızı, dostluğumuzu 2 senedir tam olarak oturtturduk. Sağolsun eski oyuncularımız da yeni gelen oyuncularımızı hemen arasına aldı. Özellikle kaliteli ve iyi oyuncular transfer ettik. Bir kaç kişi daha önce başka kulüplerde beraber oynamış olması bizim açımızdan çok önemliydi. Bu yüzden de adaptasyon süreci uzun sürmedi. Dediğim gibi kendilerinden beklentilerimiz çok yüksek. İnşallah bu sene arzu ettiğimiz ilk 5 için oynayacağız." ifadelerini kullandı.

'Oyuncu lazım ama acele de etmiyoruz'
Gerçekleştirdikleri transferlerden birinde sıkıntı yaşayan takım, santrafor oyuncusu transfer etmek istediklerini söyleyen Yelek, "Transfer ettiğimiz oyunculardan Hüseyin Fıstıkçı ile sıkıntılar çıktı. Geri dönmek zorunda kaldı. Kendisini Elazığ Karakoçan'dan almıştık. Kendisi santrafor bölgesindeydi. O bölgeye bir transfer istiyoruz. Şuan Somaspor'dan aldığımız Muhammet Öztürk'ü santrafora almıştık. Oyuncu lazım ama acele de etmiyoruz. Hazırlık kampından sonra netleşecek. Ben elimdeki oyuncuların hepsine güveniyorum ve inanıyorum." cümlelerini kullandı.

Yeşil beyazlı ekip Çarşambaspor, 9 Ağustos tarihine kadar evinde antrenman çalışmalarını sürdürürken, gözleryeni gelecek olan transferlerde.

HABER: Yağmur AYAN

516544654.jpgimg_7542.jpgimg_7530.jpgimg_7620.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber