Çarşambaspor hazırlık maçına çıktı

Çarşambaspor hazırlık maçına çıktı
Çarşambaspor lige hazırlık ve futbolcu transferi ile çalışmalarını hazırlık maçları ile sürdürürken son hazırlık maçı Samsunspor A2 takımı ile yapıldı. Maçtan Çarşambaspor 4-3 galibiyetle ayrıldı

 

3. Ligden düşen Yeşil beyazlı takım BAL Liginin başlamasına bir ay gibi kısa bir süre kalan dönemde teknik kadrosunu belirledikten sonra şimdi de futbolcu transferi ve lige hazırlık maçları ile çalışmalarını sürdürüyor. Önce ki gün Adapark Çarşambaspor tesislerinde yapılan hazırlık maçında Samsun Kulüplerinden Türk Telekom’a karşı yaptı ve mücadeleden 2-0 üstünlük ile ayrıldı.

Dün Samsunspor A2 takımı ile yeni bir hazırlık maçı yapan Yeşil beyazlılar yine sahaya iki yarıda da farklı onbirle çıkarak mücadele etti. Maça hızlı başlayan Yeşil beyazlı takım ilk yarıda maçı bir anda 2-0 a taşıdı. İkinci yarının başında yapılan değişiklikler sonrasında Samsunspor A2 takımı daha kontrollü ve ayağa paslarla maça ağırlığını koyunca maç bir anda 3-2 Samsun spor A2 takımının galibiyetine uzanmasına neden oldu. Maçın sonlarına doğru kaleci ve iki oyuncuyu daha değiştiren Çarşambaspor teknik sorumlusu Hancı bu değişiklikle hem tüm oyuncularının performansını gördü hem de maçta dengeyi değiştirdi.

Bu değişiklikler sonrasında birisi penaltıdan olmak üzere 3 gol daha atan Çarşambaspor takım oyuncuları sahadan 4-3 galibiyetle ayrılırken bu gün ise Ballıcaspor ile bir hazırlık maçı daha yapacak. Maçtan sonra Bafraspor takımının lig öncesinde güçlü takımlardan Bulancak spor ile kendi saha ve seyircisi önünde yapacağı maçı izlemek üzere Teknik heyet ve bazı yöneticilerin Bafra’ya gideceği öğrenildi. Yine BAL Liginin dün çekilen fikstürü sonrasında karşılamaların yapılacağı takımlar ve sahalar ile tarihleri de belirlendi. Buna göre ilk maç Bafraspor ile 3. Lige çıktığımız yıl ki gibi kendi saha ve seyircimiz önünde oynanacak. Fikstürün bu şekilde olması nedeni ile herkes şampiyon olduğumuz sene ki durum ortaya çıktı. İnanıyoruz ki bu yıl yeniden şampiyon olarak 3. Lige yeniden merhaba diyeceğiz diyerek heyecanlandıklarını dile getirdiler.

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber