Çarşambaspor haftaya kampa giriyor

Çarşambaspor haftaya kampa giriyor
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta ilk devreyi 21 puanla 5. Sırada tamamlayan Çarşambaspor’da ikinci yarı hazırlıklarına 26 Aralık’ta yapılacak olan Antalya kamp programları ile start verilecek

2017-2018 Spor Toto Bölgesel Amatör Liginde sezona Hakkı Hocaoğlu ve ekibi ile şampiyonluk parolası ile başlayan Çarşambaspor, sezon başında aldığı başarısız sonuçlar neticesinde şampiyonluktan uzaklaşarak hedefini statü gereği Samsun takımları arasında ki sıralamada üst sıralarda olmak olarak koyan Yeşil-Beyazlı ekip oluşan kötü neticeler sonrasında teknik heyet Hakkı Hocaoğlu ve ekibi ile yollarını ayırarak Samsun futbolunun tanınmış isimlerinden tecrübeli isim Kenan Yelek ile yoluna devam eden Çarşambaspor, Kenan Yelek ve ekibiyle oynanan müsabakalarda iyimser bir hava görüntüsü içerisinde oynanan futbolla alınan sonuçlar neticesinde ilk yarıyı Samsun takımları üzerinde 21 puanla bitirerek gözler ikinci yarıda oynanacak müsabakalara çevrildi.

Tecrübeli Teknik Sorumlu Kenan Yelek nezaretinde  ikinci yarı kamp dönemine Antalya’da hazırlanacak olan Çarşambaspor’da, giden futbolcuların yerine yönetim kuruluna sunulan rapor doğrultusunda transferler yapılacağı belirtildi. Teknik Sorumlu Kenan Yelek yaptığı açıklamada, “Takım içerisinde dengeleri ve oyun sistemimizi bozan oyuncular vardı. Bu oyuncularla yollarımızı ayırdık ve yönetim kuruluna eksik bölgelerimiz noktasında rapor sunduk. Bu rapor neticesinde Çarşambaspor’un dokusuna ve sistemine uygun oyuncularla anlaşarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Çarşambaspor’un menfaatleri noktasında yapacağımız transferlerle ikinci yarıda daha değişik bir Çarşambaspor’u izleyeceğiz.” diyerek ikinci yarı için umut saçtı.  

GÜNDÜZOĞLU: “İKİNCİ YARI FARKLI BİR ÇARŞAMBASPOR OLACAK”

Çarşambaspor Kulüp Başkanı İbrahim Gündüzoğlu yaptığı açıklamada sezona iyi başlayamadıklarını belirterek “Şampiyonluk hedefimizden uzaklaşmış durumdayız. Çarşambaspor yönetimi olarak bundan sonra Çarşambaspor’u ligde tutunabilmesi noktasında çalışmalar içerisinde olacağız. İkinci yarı hazırlıklarımız Antalya kampı ile start alacak. Bizde Çarşambaspor yönetimi olarak teknik sorumlu Kenan Yelek hocamızın raporları doğrultusunda transfer çalışmaları içerisindeyiz. Takımdan gönderdiğimiz oyuncularımız var. Bu oyuncuların yerlerine teknik sorumlumuz Kenan Yelek hocamızın verdiği isimlerle anlaşarak yolumuza devam etmek istiyoruz.” diyerek Başkan Gündüzoğlu; “Görüştüğümüz oyuncular var. Bu oyuncularla Antalya kampı öncesi anlaşılarak ikinci yarı hazırlıklarına başlayacağız. Yönetim Kurulu olarak Çarşambaspor’un menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürerek ikinci yarıda taraftarlarımıza daha farklı bir Çarşambaspor izletmek amacındayız.” Diyerek ikinci yarı farklı bir Çarşambaspor izleteceklerinin izlenimlerini verdi.

HABER: Nevzat AKKAYA

carsambaspor-haftaya-kampa-giriyor1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber