Çarşambaspor, güle oynaya kazandı

Çarşambaspor, güle oynaya kazandı
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, kendi sahası ve seyircisi önünde ağırladığı Osmancık Belediyespor’u 4-0’lık farklı skorla yenerek liderliğini sürdürdü.

Çarşamba Şehir Stadı’nda ağırladığı Osmancık Belediyespor karşısında oyuna iyi başlayan taraf ev sahibi ekip Çarşambaspor’du. Çarşambaspor daha maçın ilk dakikalarında baskıyı kurarak dakikalar 8’i gösterdiğinde Kemal Sabri Bayraktar’ın kullandığı korner atışından arka direkte topla buluşan Metehan takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golle birlikte ataklarını sıklaştıran Çarşambaspor ,penaltı atışı kazandı. Penaltı atışını Çarşambaspor’un başarılı forvet oyuncusu Muhammet Özdemir kullandı. Skoru 2-0’a getirdi. 2-0’lık skorla devam eden karşılaşmada rakip Osmancık Belediyespor zor anlar yaşamaya başladı.Çarşambaspor net pozisyonları gole çeviremeyince karşılaşmanın ilk yarısı 2-0’lık skorla son buldu.

İkinci yarıya gelindiğinde yine Çarşambaspor oyuna iyi başlayan taraftı. Grubun mütevazi genç takımı karşısında net pozisyonlar bulmaya başlayan Çarşambaspor, ikinci yarıda bir ara oyundan düşmeye başladı. Rakip Osmancık Belediyespor az daha ortaya iyi bir oyun koyacaktı. Karşılaşmanın ikinci yarısında gol bölgelerinde zorlanan Çarşambaspor, 90. Dakikaya kadar bekledi. 90. Dakikada Çarşambaspor’un iyi oynayan oyuncularından Kemal Sabri Bayraktar, ceza sahası dışından aldığı topla ceza sahasına kadar girdi. Çaprazdan müthiş vurdu. Takımının 3-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın bu sonuçla bitmesi beklenirken, Çarşambaspor, Emre Çağlar ile 4. Golü buldu. Bu golle birlikte karşılaşma Çarşambaspor’un 4-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor