Çarşambaspor güç depoluyor

Çarşambaspor güç depoluyor
2020-2021 sezonunda TFF 3.Ligde mücadele edecek olan ve yeni sezon hazırlıklarını  Afyon’da kamp yaparak sürdüren Çarşambaspor, Teknik Direktör Kenan Yelek nezaretinde antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor.

Afyon’da ki kamp çalışmalarını sürdüren Çarşambaspor’da yeni sezon öncesi yapacağı hazırlık maçları ve idman çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Kenan Yelek Afyon kampında yaptığı değerlendirmede, “Kendi tesislerimizde kondisyon çalışmalarımızı zaten yapmıştık. Afyon’a daha çok hazırlık maçları yapmak ve teknik taktiğimizi geliştirmek amacıyla çalışmalara burada Pazar günü itibariyle başladık. Önümüzdeki Çarşamba günü bir hazırlık maçımız var. Burada iyi hazırlanıp, tüm eksikliklerimizi giderip, hazırlık maçlarında eksikliklerimizi gözlemleyip ona göre çalışarak sezona hazır bir şekilde başlamak istiyoruz. Arkadaşlarımızda bu istek ve arzuyu görüyoruz. İnşallah en güzel şekilde hem futbolla, hem mücadele anlamında iyi şeyler olacağını düşünüyorum. Buradan bütün taraftarlarımıza da bizim yanımızda olmalarını, desteklemelerini istiyoruz. Hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

DIŞ TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Afyon kampında güç depolayan Çarşambaspor’da transfer çalışmalarına da devam ediliyor. Takıma yeni bir soluk katması amacıyla başarılı kanat oyuncusu Muhammet Can Öztürk’le anlaşmaya varıldı. Kulüpten transfere yapılan açıklamada, “Dış transfer çalışmalarına devam ediyoruz.Gücümüze güç katacak takıma faydalı olacağını düşündüğümüz oyuncu İle prensipte anlaştık.” İfadelerine yer verildi.

Muhammet Can Öztürk kimdir?

Yeni transfer Muhammet Can Öztürk, TFF 3. Lig’de 76 maçta, TFF 2. Lig’de 7 maçta ve TFF 1.Lig’de de 7 maçta forma giyme şansı yakaladığı öğrenilirken, kanat oyuncusunun sırasıyla Karaköprü Belediyespor, Elaziz Belediye Spor ve son olarak 52 Orduspor forması giydiği belirtildi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber