Çarşambaspor fırsat tepti

Çarşambaspor fırsat tepti
Bölgesel Amatör ligde (BAL) mücadele eden Çarşambaspor kendi sahasında seyircisiz oynanan müsabakada 1930 Bafraspor’a 2-1 yenilerek ligde 4.sıraya kadar geriledi

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA- Burak ÇALIŞKAN

     (BAL) Bölgesel Amatör ligde mücadele eden Yeşil beyazlı ekip Adapark tesislerinde 1930 Bafrasporla karşı karşıya geldi. Her iki takımında ilk yarıda kıyasıya mücadele ettiği karşılaşmada karşılıklı kontra ataklarla gol arayışları içerisine girdi. Karşılıklı ataklarda oynanan mücadele her iki takımda gol bulamayınca ilk yarı 0-0 berabere bitti.

    İkinci yarıya gelindiğinde aynı oyun düzeni ve saha dizilişi ile mücadele eden her iki takımda gol bulma çabalarında Çarşambaspor’a nazaran iyi gözüken Bafraspor maçın 53. dakikasında kornerden gelen topa iyi yükselen Samet Takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Bu golle yenik duruma düşen Yeşil Beyazlı ekip erken toparlanarak oyunda dengeyi kurdu. Oyunda dengeyi kuran Çarşambaspor üst üste pozisyonlar bulmaya başladı. Bulduğu pozisyonları Forvet oyuncuları cömertçe harcadı.

carsambaspor-firsat-tepti.jpg

    Maçta dakikalar 80’i gösterdiğinde Çarşambaspor’da Ceyhun ceza sahası içerisinde bulduğu topu iyi değerlendirdi ve çaprazdan düzgün bir vuruş yaparak topu filelerle buluşturdu. Bu golden sonra Çarşambaspor oyunun hakimiyetini eline geçirdi. Emrullah ve Şener’in oyuna girmesi ile hareketlenen oyunda Çarşambaspor net pozisyonlar bulmaya başladı. Dakikalar 85’i gösterdiğinde Çarşambasporda Halim Kaleci ile karşı karşıya kaldığı net pozisyonda topu kaleciye nişanladı ve takımını net golden etmiş oldu.

    Çarşambaspor yüklendiği dakikalarda cömertçe harcadığı pozisyonların ardından gelişen ani Bafraspor atağında + 90. dakikada Bafraspor’dan Yusuf topu ağlarla buluşturdu ve maçın skorunu ilan etti. Bu dakikalardan sonra başka gol olmayınca 1930 Bafraspor Lider geldiği Çarşamba’dan yine Lider olarak döndü. Maçtan sonra Bafraspor Teknik heyeti ve futbolcular şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı. Çarşambaspor ise ikinci yarıya mağlubiyet ve seyircisinden başlamanın sıkıntısını yaşamaya başlarken gözler transferlere yöneldi.

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir