Çarşambaspor Fırsat Tepti : 1-1

Çarşambaspor Fırsat Tepti : 1-1
Bölgesel Amatör Lig’de bu hafta sezonun ilk devresinin son maçında Çarşambaspor deplasmanda Ulukavakspor ile 1-1 berabere kaldı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta şampiyonluk için lige başlayan Çarşambaspor, geçtiğimiz hafta sahasında Yeni Amasyaspor’u 3-1’lik skorla yenmişti. Bu galibiyetle moral seviyesini yükselten Yeşil-Beyazlı ekip bu hafta deplasmanda Ulukavakspor ile karşı karşıya geldi. Çorun 1 No’lu Suni Çim Saha’da oynanılan maçta Çarşambaspor moralli başladı.

Sahada gol için pozisyon kovalayan Çarşambaspor futbolcuları ilk yarı istediği golü bulamadı. İkinci yarıda özellikle etkili ataklarla gol arayışlarına giren Yeşil-Beyaz’lı ekip rakip takım Ulukavakspor’a zor anlar yaşattı. Çarşambaspor Ali Ömür’le attığı tek gol öncesi net bir gol pozisyonu yakaladı. Fakat maçın orta hakemi Abdülkadir Düzgün golü ofsayt olarak saydı. Taraftarlar ve futbolcular bu karara büyük tepki gösterirken Çarşambaspor’u 3 puandan etti.

Yeşil-Beyazlılar sahada aradığı golü Ali Ömür ile buldu. Maçın 70’inci dakikasında geliştirdiği atakla rakip sahaya gol için giden Ali Ömür attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra öne geçen ilçemiz ekibinin sevinci yarıda kaldı. 73’üncü dakikada kontra atakla Çarşambaspor ceza sahasına yerleşen Ulukavakspor’lu futbolcu Abdullah Sefa, durumda eşitliği sağladı.

Peş peşe atılan gollerin ardından Çarşambaspor birçok gol arayışına girdi fakat 3 puanı getirecek altın golü bulamadı. Maç’ın 90 dakikası son bulduğunda Çarşambaspor sahadan 1 puanla ayrıldı. Sezonun ilk devresinin son maçına 3 puan hedefiyle çıkan Çarşambaspor deplasmanda ki maçtan 1 puanla ayrılmış oldu. Çarşambaspro bu skorun ardından ligin ilk yarısını 5. Sırada 20 puanla tamamlamış oldu. 

Haber:Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber