Çarşambaspor evinde kaybetti! Çarşambaspor : 1 - Kuşadası GSK : 3

Çarşambaspor evinde kaybetti! Çarşambaspor : 1 - Kuşadası GSK : 3
TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor,sahasında Kuşadası GSK'yi konuk etti. Zorlu mücadelede rakip Ege ekibi müsabakayı 3-1’lik üstünlükle tamamladı.

Çarşamba Şehir Stadyumu’nda oynanan müsabakada Çarşambaspor,Kuşadası GSK ile karşılaştı. İlk dakikalardan karşılıklı atak denemelerinin olduğu karşılaşmada, ilk gol Çarşambaspor defans hattının ilk hatasından geldi. 16. dakikada defansta Aykut Topal’ın topa ters müdahalesi sonucu top filelerle buluştu ve rakip 1-0 öne geçti. Daha sonra ataklarını arttıran Kuşadası GSK, maçın 31.dakikasında Yiğit Gökoğlan'la 2-0 öne geçti.

İlk yarının son golünü ise Çarşambaspor kaydetti. Maçın 41. dakikasında Çarşambaspor’da Muhammet Öztürk, kafa vuruşu ile topu rakip filelerle buluşturdu ve takımının ilk golünü attı. İlk yarı 2-1’lik skorla tamamlandı.

 

İkinci yarıda ise Çarşambaspor, Teknik Direktör Kenan Yelek’in taktik hamleleri ile rakip yarı sahada gol aradı. Ancak bir türlü başarılı olamadı. Maçın son dakikalarına girildiğinde ise rakip takım 3. Golü buldu. Dakika 85’de Galip ile 3-1’lik skoru elde eden Kuşadası GSK, bu skorla maçın galibi olan taraf oldu.

Alınan bu sonuçla birlikte Çarşambaspor, çıktığı 4 maçtan 3 puan elde edemezken, ligde 17. Sırada yer aldı.

HABER: Büşra KOCATAŞ – Erol ŞEKER

carsambaspor--1-kusadasi-gsk--3-(7).jpgcarsambaspor--1-kusadasi-gsk--3-(2).jpgcarsambaspor--1-kusadasi-gsk--3-(7)-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber