Çarşambaspor eli boş dönüyor

Çarşambaspor eli boş dönüyor
Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden , bu hafta deplasmanda Ünye 1957 Spor’un konuğu oldu. Karşılaşmada kötü bir oyun sergileyen Çarşambaspor 3-0’lık mağlubiyetle sahadan ayrıldı

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta 4. Hafta müsabakalarında Çarşambaspor deplasmanda Ünye 1957 Spor’un konuğu oldu. Son oynadığı maçta kendi sahasında Orduspor’u 3-2’lik skorla yenen ve 3 puanı hanesine yazdıran Çarşambaspor, galibiyetin verdiği sevinçle hafta boyunca Adapark Tesisleri’nde dün oynayacağı Ünye maçına hazırlanmıştı. Hazırlıklarını tamamlayan ve maça çıkan Çarşambaspor, ortaya iyi bir oyun koyamadı. Ev sahibi ekip Ünye 1957 Spor’un etkili ve ataklarla dolu karşılaşmasında Yeşil-Beyazlı oyuncular, takımı galibiyete taşıyacak bir oyun sergileyemedi. Bölgesel Amatör Lig’de 4 haftada oynadığı maçlardan 1 galibiyet 2 beraberlikle, Çarşambaspor’la aynı puanı paylaşan Ünye Spor oynadığı oyunla galibiyeti hak eden takım oldu.

Ünye takımının attığı 3 golle Çarşambaspor ligdeki ilk mağlubiyetini almış oldu. Umut içerisinde gidilen eli boş dönen Çarşambaspor’un gelecek maçlarda nasıl bir performans ortaya koyacağı, takımda var olan eksikliklere ne gibi önlemler alınabileceği taraftarlar ve spor severler tarafından merak edilen konular arasında yerini aldı.

Oynanılan karşılaşma sonrası Ünye 1957 Spor ligdeki puanını 7’ye çıkartırken, Çarşambaspor 5 puanda kaldı.

HABER: Nevzat AKKAYA

carsambaspor_kadro.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber