Çarşambaspor Dualarla Uğurlandı

Çarşambaspor Dualarla Uğurlandı
2014-2014 BAL Ligi 5. Grupta yeni Başkan ve kadro ile hazırlanan Yeşil beyazlılar 13 günlük Kocaeli Kartepe tesislerinde ki kampa uğurlama töreninde kurban kesildi, dualar edildikten sonra muhteşem bir törenle uğurlandı.

Çarşamba spor 2014-2015 Futbol sezonuna bu yıl 5. grupta mücadele edecek. Aylardır Başkan sıkıntısını İRON Demir Çelik Sahibi Cengiz ve Engin Kardeşlerin takıma sahip çıkması ile giderdikten sonra sezon öncesi transferler ve Teknik Direktör Sorununu da Tarkan Demirhan'la devam kararı alarak tamamlayan ve    hazırlıklarına hızlı başladı. Hazırlık maçları için bir süreden beridir Çarşamba Ada parkta devam eden Çarşambaspor takım iskelet kadrosunu hemen hemen tamamladıktan sonra Kocaeli kampı için hazırlıklarını tamamladı.

Adapark Çarşamba spor Tesislerinde sabah saatlerinde futbolcular, Teknik Heyet ve bir grup taraftarların uğurlama törenine Takıma sahip çıkan İRON Demir Çelik Firma sahipleri adına Özkan Yıldırım, Hüseyin Albayrak ve Hüseyin Şahin'den oluşan yöneticiler katıldılar. Uğurlama töreni öncesinde tesislerin önünde İRON Demir TIR'ların dan oluşturulan konvoyla birlikte yönetim tarafından kampa uğurlama töreninde dualar edildi ve sezonun hayırlı geçmesi adına 3 kurban kesildi.

Kesilen kurbanların kanı futbolcuların alınlarına ve ayakkabılarına sürüldükten sonra konvoy şehir turuna çıktı. Şehir turu öncesinde Çarşambaspor Teknik Direktörü Tarkan Demirhan yaptığı açıklamasında, 9 günlük Çarşamba hazırlık kampımız sonrasında şimdi de 13 günlük ikinci kampımız başlıyor. Bu güne kadar yapılan hazırlık ve transfer çalışmalarımızda çok şükür her şey yolunda gitti ifadelerini kullanarak şöyle devam etti.

Demirhan, "9 günlük Çarşamba kampımız sayesinde oyuncularımız yavaş yavaş istenen düzeye geliyor. Kocaeli'nde ki kampımızda da 5 hazırlık maçı yaparak devam edeceğiz. Bu hazırlık maçları ile birlikte lige hazır olmayı hedefliyoruz. Kamp süresinde yapacağımız hazırlık maçlarına Yeşil Bursa ve Maltepe takımları ile ilk etapta hazırlık maçları oynayacağız bu maçlar belli. Kalan maç ve takım programlarımız orada ki kampımızda belli olacak. Diğer maçlarımızdan mesela birisi Sakarya spor olabilir. Hep 3 ve BAL Ligi takımları ile karşılaşacağız. Biliyorsunuz 1 ve 2. liglerde maçlar başlamış oluyor. Bu nedenle 3. li ve BAL liglerinde ki takımlarla karşılaşacağız" dedi.

Tarkan Demirhan, " Çarşambaspor takımında transfer hiç bitmez. Bu vesile ile burada ve ikinci etap kampımız içerisinde belirlediğimiz eksiklikleri görerek ihtiyacımız olan bölgelere yeni transferler de yapmayı hedefliyoruz. Bu yıl ikinci etap bu kampımızı da tamamladıktan sonra geri dönecek ve 14 Eylül'de başlayacak olan Lig maçlarımızı beklemeye başlayacağız. Çarşamba spor taraftarlarının bu yıl daha güzel ve tempolu bir lig yaşacakları nedeni ile onlar gibi bizlerde heyecanlıyız ve kendilerinden desteklerini daha fazla vermelerini bekliyoruz. Taraftarlarımız herkesin imrendiği taraftarlar ve bizim 12. gücümüz. Onlarsız bir lig düşünemiyorum. Şimdiden şampiyonluk yolunda ki mücadelemizin Çarşamba halkına, taraftarlarımıza hayırlı uğurlu olmasını, kazasız ve belasız bir lig geçirmeyi temenni ediyorum" dedi.

İRON Demir Çelik sahipleri Cengiz ve Engin Yıldırım'ın Takıma Sahip Çıkması Sonrasında işlerinin yoğun olması nedeni ile kulübün başkanlığına getirilmesi kesinleşen Başkan Özkan Yıldırım, "Malumunuz Çarşamba spor takımının başkansız kalmayacağını ve şehrimizin takımına mutlaka sahip çıkılacağı bir kere daha gözler önüne serildi. İRON Demir Çelik olarak takıma sahip çıktık, transferlerimizi, hocamızı, kamp programımızı yaptık. Ancak bu ayın sonunda da bir  kongremi var. Henüz resmi olarak Kulüp Başkanlığını devralmadık. Kongre ile başkanlığı devraldıktan sonra Çarşambaspor'un geleceği, şampiyonluğu için elimizden gelenden fazla fedakarlıklarda bulunarak çalışmalarımızı yapmaya başlayacağız. Bu yıl Çarşambaspor adından çok söz ettirecek. Bunu hep birlikte göreceğiz. Maddi gücü yerinde, nokta transferleri ile güçlü ve göze hoş gelen bir futbol oynayan takımla herkesin gönlünü fethedecek bir kadro ile mücadele edeceğiz. İnanıyorum ki sezon sonunda 3. Ligi kucaklayacağız. Şimdiden mücadelemiz hayırlı uğurlu olsun" temennilerini iletti.

 

Teknik Direktör Tarkan Demirhan'ın konuşmaları sonrasında Çarşamba spor'lu futbolcuların otobüse binmeleri ile ilçe merkezinde geniş katılımlı ve klaksonların çalınması ile birlikte konvoy düzenlendi. Konvoy şehir içinde takımla birlikte dolaştıktan sonra Beylerce kavşağında yöneticiler tarafından uğurlandı.

Bello Omar Nahu transferi

Çarşamba'da bunlar yaşanırken İstanbul'da ise İRON Demir Çelik sahipleri transferde boş durmuyor. Transferlerde Teknik heyetin ihtiyacı olduğunu belirttiği mevkilere futbolcu arayışını sürdüren Cengiz ve Engin Yıldırım kardeşlerden Engin Yıldırım, Tekirdağspor'un forvet ve sol açık bölgelerinde oynayan başarılı Afrika kökenli 23 yaşında ki oyuncusu  Bello Omar Nahu'yu Yeşil beyazlı renklere bağlayan imzayı attırdı.

İstanbul'da ki iş yerinde Omar Nahu ile sözleşme imzalayan Yıldırım, sözleşme sonrasında yeni transferin Kocaelinde bu gün kampa başlayan Çarşambaspor kafilesine katılarak takımla birlikte çalışmalara başlayacağını açıkladı.

HABER- FOTO: Nevzat AKKAYA

carsambaspor1.20140819095554.jpg

carsambaspor2.20140819095601.jpg

http://sekerhaber.web.tv/video/fpsplkhwzrd/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber