Çarşambaspor deplasmanda mutlu

Çarşambaspor deplasmanda mutlu
Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta oynana Görelespor- Çarşambaspor maçında muteşem kurtarışları ile ve biri ilk ve ikinci yarı da maçın kopma anı olan 2 penaltıyı kurtararak  takımına 3 puanı kazandıran yaşlı kurt Kaleci Kadir oldu

Çarşambaspor'un bu güne kadar oynadığı 2 iç 2 dış saha maçlarında 2 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak hedef haline gelirken, dün Görele' de oynanan Görelespor- Çarşambaspor karşılaşması yürekleri adeta ağızlara getirdi. Maçın ilk dakiakalrından itibaren tutuk bir futbol sergileyen Çarşambaspor takım oyuncuları karşısında daha derli toplu ve atrak oynayan Görelespor oyuncuları maçı fore etmek için Çarşambaspor kalesine sık sık yüklendi.

sspoooor.jpg

Görelespor'lu oyuncular maçın ilk dakiakalrında ki ataklarından sonuç alamayınca maçın 31. dakikasında hakemin penaltı noktasını göstermesi ile nefesler tutuldu. Görele spor' da 7 numaralı futbolcu  topun başına geçti ve hakemin düdüğü ile topu kaleci Kadir'in sağından filelerle buluşturmak istedi ama Kadir topu filelere girmesini engelleyerek büyük sevinç yarattı. Bu penaltıdan yaklaşık 5 dakika sonra ani gelişen cılız atakta Çarşambaspor'Lu Selman düzgün vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

Maçın ikinci yarısın da da atak futbol ile maça başlayan Görelespor da gol beklenirken hakem maçın 52. dakiaksında bir kere daha penaltı noktasını gösterdi. Bu defa topun başına Görelespor'da 4 numaralı oyuncu geçti ve yine Kaleci Kadir'in solundan filelere göndermek istedi. Kadir 2. penaltıyı da kurtararak takım arkadaşlarına büyük moral verdi. Bu penaltıyı da kurtarması ile tribünleri adeta ayağa kaldırdı. Bu penaltıdan sonra gelişen Çarşambaspor atağında top taca çıktı. Kullanılan taç atışında dakikalar 54'ü gösterdiğinde korner atışında paslaşan Çarşambaspor'lu oyuncular korner çizgisinin 3 - 4 metre yakınından topu ceza sahası içine indirirken topun gelişine düzgün ve şık bir vuruş yapan Selman kendisinin ve takımının 2. golünü filelerle buluşturarak maçı 2-0' a taşıdı.

Maçta ağırlığını iyiden iyiye hissettiren Çarşambaspor' da futbolcular ataklarını sıklaştırmaya başladılar. Bu ataklarda dakikalar 77'yi gösterirken bu defa Çarşambaspor'lu Selman bir kere  daha ortaya çıktı ve düzgün bir vuruşla takımının ve kendisinin 3. golünü atarak hatrick yaparken, takımını da 3-0 a öne geçirdi. 3. cü golden sonra rahatlayan Çarşambaspor'lu oyuncular oyunu rolantiye alırken Görelespor'lu oyuncular da bir gol bulmak için yoğun baskıya başladılar. Çarşambaspor takımının 77. dakikasında attığı 3. golünden sonra ev sahibi ekip 80. dakikada Görelespor'lu oyuncuların geliştirdiği atakta oyuncusu Mickael J. Nıcoıse ile ilk golüne kavuştu ve maçta skoru 3-1 yaptı.  

Bu golden sonra Çarşambaspor'lu oyuncular maçı rolantiye alarak oyununu sürdürürken Görelespor'lu oyuncuların uzun ve yoğun uğraşları başka gol getirmeyince maçtan Çarşambaspor takımı 3-1 galibiyeti ve 3 puanı alan taraf oldu. Haftanın en karlı takımı Çarşambaspor haftayı 3 puan alarak puanını da 9' a çıkartırken, bu haftaya Lider olarak giren  ve rakibi Ortaköy Belediye Şapinova:0 - 0: Fatsa Belediyespor ve Turhalspor:0- 0: Yeni Amasyaspor beraberlikleri sonrasında kaybedilen ikişer puanla ligteki sıralama da değiştirdiler. Buna göre haftayı11 puanla Güzelorduspor Liderliğe yükselirken, rakibi ile berabere kalan Fatsa Belediyespor da 121 puanla 2. liğe ve beraberlikle haftayı kapatan Yeni Amasyaspor aldığı 1 puanla 3. lüğe düşerken haftaya 6. cı sırada giren  Çarşambaspor ise alınan 3-1'lik galibiyet ve 9 puanla 4. sıraya yükseldi.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor