Çarşambaspor Darıca'ya Hazırlanıyor

Çarşambaspor Darıca'ya Hazırlanıyor
TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Çarşambaspor,hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Darıca Gençlerbirliği müsabakası için hazırlıklarına Adapark Tesisleri’nde yaptığı idman çalışmalarıyla başladı.

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Çarşambaspor, Ligin 21. haftasındaki rakibi Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasına hız kesmeden hazırlanıyor. Adapark Tesislerinde yaptığı idman çalışmalarıyla kritik maça hazırlanan Yeşil-Beyazlılar 2. yarının 2. maçında galip gelmek için tüm hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
a-018.jpg
Antrenman çalışmalarında futbolcularına taktik ve teknik konularda bilgiler veren Teknik Direktör Mehmet Seçkin,idman sonrası son maçta iç sahada ağırlanan Şile Yıldızspor maçının değerlendirmesini yaptı. Teknik Direktör Mehmet Seçkin, "Hazırlık döneminden sonra 2. yarının ilk müsabakasına çıktık. Her iki yarısında ayrı ayrı oynanan bir müsabaka izledik. İlk yarıdan son derece memnun kaldık. Ancak 2. yarıda farklı sebeplerden dolayı çok memnun olduğumuzu söyleyemediğimiz bir mücadele vardı.” dedi.

"Alınan 1 puan bizim için anlamlı"

Şile Yıldızspor karşılaşmasından alınan 1-1'lik beraberlik hakkında değerlendirme yapan Mehmet Seçkin,“Bir bahaneye sığınmak istemiyoruz. Oyuncularımızla da bunu paylaştık. Paylaşmaya da devam diyoruz.İlk yarısı bizim için bu kadar iyi geçen 45 dakikadan sonra 2. yarı saha içerisinde neler değişti. Hakeme çok fazla değinmesem de, bizi çok ciddi anlamda durdurduğunu düşünüyorum. Enteresan kararlar verdi.Sadece penaltı pozisyonunu değerlendirmiyorum. 2. yarının baştan sonuna kadar, kararlarıyla bizi bir şekilde durdurduğunu düşünüyorum. Tabi bu bir bahane değil. Hava şartlarının etkisinin olduğunu da gördük. 2. yarı başlarken rüzgar ve kar yağışı hakimdi.O da bizi etkiledi. Ancak yine dediğim gibi bunlar bir bahane değil. Yeni başladık. Çok iyi başladığımızı söyleyemesek dealınan 1 puan bizim için anlamlı. Maç geride kaldı. Artık yeni oynayacağımız Darıca müsabakasına hazırlanıyoruz. Baktığınızda son oynadığımız 2 müsabaka tabelanın üstündeki takımlarla oynadık. 1 tanesi lider, 1 tanesi de puanlamada 3. sıra yer alan takımdı. Şimdi biraz daha kendi rakiplerimiz diyebileceğimiz takımlarla oynayacağız.Gayet iyi hazırlanmaya başladık. Umutluyuz. İyi bir netice ile dönmeyi planlıyoruz." diye konuştu

b-017.jpg

Yeni transferler ile ilgili ise Teknik Direktör Seçkin şunları söyledi; “Bu oyuncular bu camianın içerisinde daha öncede kendilerini ispatlamış oyuncular. Bizede çok çabuk uyum sağladıklarını hem görüyoruz hem de düşüyoruz.Ben gayet memnunum. Daha da iyi olacaklar.” dedi.

Darıca Gençlerbirliği maçı 23 Ocak Pazar günü Saat 13.00Kocaeli’nde oynanacak.

c-014.jpg

HABER: Nurhan GÜZEL – Büşra KOCATAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber