Çarşambaspor ’da transfer harekâtı sürüyor

Çarşambaspor ’da transfer harekâtı sürüyor
3. Lig den BAL ligine düşerek mücadelesine devam edecek olan Yeşil beyazlılar Teknik Sorumludan sonra futbolcu transferlerine devam ediyor

BAL Liginin başlamasına sayılı günler kala geçtiğimiz hafta Eski Teknik Sorumlu İbrahim Hancı ile anlaşan Çarşambaspor yönetimi teknik kadro sorununu çözmeye uğraşırken diğer yandan da takımın kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvadı. Geçtiğimiz yıl mücadele eden oyuncuların çoğunun takımdan ayrılması nedeni ile tamamen sil baştan bir kadro kurmaya uğraşan yönetim teknik heyet ve kendilerinin belirlediği oyuncularla görüşerek transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz yıl 3. Ligde kadroda bulunan Çarşambalı Fikret Can Saraç, Baransel Sağlam ve Gürcan Altuntaş ile yönetimin yeniden anlaşmaya vardığı öğrenilirken, bu yıl Kaymakamlık Turnuvasında yer alan ve oynadığı oyunla da dikkatleri üzerine çeken Özkar Takımının kalecisi genç kaleci Oğuzhan Gökçe ile anlaşmaya varıldığı belirtildi. Yine Çarşambaspor eski oyuncularından Sağ bek Burak Deniz Odabaş’la prensip anlaşmasına varıldığı ve büyük olasılıkla da bu gün tesisler de bu oyuncularla tören düzenlenerek takım antrenmanlara Hancı ile yeniden başlayacağı iddia edildi.

Bu arada Çarşambaspor Başkanlığından istifa ettiği belirtilen Hasan Hüseyin Özcan’ın istifasının kabul eidlmediği ve halen görevinin başında olduğu ancak yeni bir başkan seçilene kadar bu görevi sürdüreceği belirtiliyor. Yeni başkan arayışları sürerken yönetim kurulu üyeleri de güçlü ve şampiyonluğa oynayacak sorunsuz bir yönetim kadrosunun kurulması için görüşmelerini sürdürdükleri öğrenildi. Kısacası Çarşambaspor da teknik sorumlu, futbolcu ve yönetim kurulu olarak yoğun tempoda çalışmalar sürdürüldüğü gazetemize sızan bilgiler arasında dikkat çekiyor.

Haber Merkezi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir