Çarşambaspor' da "Durmuş" dönemi mi?

Çarşambaspor da Durmuş dönemi mi?
(BAL) Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezon Samsun için çok çekişmeli ve coşkulu geçeceğe benziyor.

Ladik Belediyespor'un eski Samsunspor’lu Ercüment Coşkundere ile anlaşmasının ardından Başkanı olmayan Çarşambaspor ise diğer Samsunspor eski hocalarından Besim Durmuş ile anlaştı iddiası spor camiasında şaşkınlık yarattı.

Geçtiğimiz yıl Süper Amatörde mücadele ederek son hafta rakibinin puan kaybı ile BAL' a yükselen Çarşambaspor'da enteresan gelişmeler sürüyor. Bu yıl yeniden BAL da mücadele edecek Çarşambaspor'un güçlü eski rakibi Bafraspor olmasa bile bu defa ki yeni rakipleri daha güçlü sahaya çıkmaya hazırlanırken Çarşambaspor camiası ise yeni yönetimi merak ederken, Belediye Başkanının eski Samsunspor hocalarından besim Durmuş ve ekibi ile anlaştı haberleri camia ve ilçe de şaşkınlık yarattı.

 

2016-2017 BAL ligi mücadelesi bu yıl Samsun' da çok çekişmeli ve zorlu geçeceğini işaret etmeye şimdiden başladı. Geçen yıl ilk defa BAL' da mücadele eden Ladik Belediyespor, yeni sezona daha güçlü ve 3. Lig heyecanı ile başlattığı transfer atağına takımın başına Samsunspor eski teknik direktörü Ercüment Coşkundere’yi getirerek büyük bir hamle yaptı. Bu ligde sıkıntı yaşamak istemeyen ve yeniden Süper Lige döneyi düşünmeyen Yeşil beyazlı takım ise ısrarla kendi iç çekişmesini yaşarken takımı her yönü ile ele alan ve kimseye bırakmayan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, eski yönetim kurulu üyelerinin istifasına rağmen yönetimden önce Teknik heyet çalışmaları spor camiasında şaşkınlık yaratıyor.

 

Ladik Belediyespor'un Teknik Direktör olarak Ercüment Coşkundere'yi transfer etmesinin karşılığı olarak hemen bir başka Samsunspor eski teknik direktörü Besim Durmuş’a takımı emanet ettiği açıklandı. Bölgesel Amatör Lig’de 2016-2017 sezonunda iki tecrübeli teknik adam Ercüment Coşkundere ile Besim Durmuş arasında müthiş bir mücadele yaşanacağı iddia edilirken, Çarşambaspor' da Yeni başkan ve yönetiminden önce hoca anlaşması spor camiasında kafalarda soru işareti oluşturduğu belirtiliyor.

Çarşambaspor takımı yeni başkan ve yönetiminin Belediye Başkanı Dündar tarafından yeni teknik kadroya göre ve sesi çıkmayacak yönetim ataması ile yola devam edileceği iddia ediliyor. Yaklaşık 15 gün önce eski Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere ile anlaşarak transfer çalışmalarını da akabinde devam eden Ladik Belediyespor yeni sezonda hedefini 3. Lig olduğu iddia edilirken, temsilcimiz Çarşambaspor ise farklı bir futbol kültürü oluşturmak ve istikrar için önceki sezonlarda Samsunspor’u çalıştıran Teknik Direktör Besim Durmuş’la 3. Ligi hedefliyor. BAL bu yıl Süper Ligi aratmayacak iddiaları şimdiden başladı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber