Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Çarşambaspor da BAŞKAN ve yönetim belli oldu gibi mi?

Çarşambaspor da BAŞKAN ve yönetim belli oldu gibi mi?

Siyasetten bahsettik ya!. Hemen her kulvardan sesler gelmeye başladı. Özellikle Çarşamba AK Partide aday adayı isimlerinin kimler olduğunu neden yazmıyorsunuz dediler. İnat değil mi yazmıyoruz şimdilik. Bazıları naz yapma da ya yaz ya da zaten hiçbir bilgin yok milleti oyalıyorsun diyorlar. Aday aday isimleri o kadar çok ki birini unutsak iş sıkıntıya girer. En güzeli şimdilik hiç yazmamak…  

Her neyse bırakalım siyaseti de spora bir günlük dönüş yapalım ne dersiniz. Malum Çarşambaspor BAL LİGİNİ SON SANİYEDE ZAR ZOR SIYIRDI VE LİGDE KALDI. Akabinde belediye Başkanı Dündar bir basın açıklaması ile İbrahim Hancı, Kulüp Tesis Müdürü Hakkı Polat dahil hemen tüm görevlilerin görevlerine son verdiklerini ve yeni bir kadro ve yeni bir anlayışla tam profesyonel isimler ve kadro ile yeni yıla girmeyi ve mutlak 3. Lig parolası ile bu yıla hazırlanmak ve sezona girmek istediklerini açıkladı.

Akabinde o açıklama ile birlikte isteyen her kim olursa kulübümüzün kapısı açık gelip aday olduğunu veya yönetime talip olduğunu deklare edebilir dedi. Geçen süre içinde henüz(!) mangala kül bırakmayanlar başta olmak üzere bir cesaretli isim çıkıp adayım, listem kadrom hazır diyemedi demedi.

Ama edindiğimiz bilgi ve tam doğruluğu kesinleşmeyen bilgilere göre; Çarşambaspor a birkaç gün içinde yeni bir başkan adayı ve yönetim kadrosu full ve profesyonel isimlerle göreve talip olacakları bilgileri gelmeye başladı. Bu kadro içinde eski yöneticilerden genel olarak maddi destek vermeyip listeye girenler genelde olmayacağı ve profesyonel isim ve çalışma programı ile gelecekleri öğrenildi.

Peki muhtemel Başkanlık için adı geçen isimler kimler derseniz:

Mesela ÇARGİD Başkanı yani Başkanlık için Çarşamba Genç Girişimciler Dernek Başkanı Yücel Özden, Müteahhit Kerim Çakır, Cihangir Özakçaylı, Şeref Çelebi, Av. Halit Doğan gibi isimlerle desteklenerek farklı maddi ve çok güçlü bir yapı ile Çarşambaspor yönetimi oluşacağı iddia ediliyor.

Kaldı ki ÇARGİD yönetimi tamamen de göreve talip olabilir ancak birkaç ek isimlerle kadronun güçlendirilebileceği belirtiliyor. Başkanlık için Cihangir Özakçaylı ile Yücel Özden adı ön plana çıkartılırken, bu isimlerin Basın, Mali, Genel Kaptanlık görevleri ile de şekillendirilebileceği belirtiliyor.

Şimdi gözler Çarşambaspor takımında olası yapılması düşünülen kongreye çevrildi. En kısa sürede kongre yapılarak önce başkan ve yönetimi belirlenecek akabinde Teknik Sorumlusunu ve yapılacak transfer listesi ile en kısa sürede takım oluşturularak kampa girilmesinin planlanıldığı öğrenildi.

Hadi bakalım bu iddialar ne kadar doğru çıkacak hep birlikte göreceğiz. Ama Belediye Başkanı kapımız herkese açık demesine rağmen hala bir isimin ADAYIM diyerek ortaya çıkmaması çok çok manidar ve o kadar da düşündürücü değil mi?

  Oysa sezon içerisinde herkes Belediye Başkanının tekeline takımı aldığı ve kimsenin müdahale ettirmediği konuşularak takımdan elini çeksin birileri aday çıkar diyen çevrelerden kimsenin adayım veya adayız şeklinde ortaya çıkmaması takımı içten içe sabote etmek miydi? Yoksa yönetim ve başkana karşı cephe miydi sorularını gündeme getiriyor.

Şimdi Yeşil beyazlı camia toplu olarak yeni sezona çok erken başlamak için kongre kararının ne zaman alınacağına ve akabinde yepyeni bir isim ortaya çıkarak ADAYIM diyecek mi demeyecek mi sorularına yöneltildi. Mevcut saydığımız isimler güçlü değiller demiyorum ve makbul görecek bir liste ancak dedim ya kafamı karıştıran sezon içinde bağırıp çağıran, laf salatası yapanlar NERDESİNİZ?...

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erol ŞEKER Arşivi