Çarşambaspor Çatalcapor Mesaisinde

Çarşambaspor Çatalcapor Mesaisinde
TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden yeşil beyazlı takım Çarşambaspor Adapark Tesisleri’nde hafta sonu deplasmanda Oynayacak olduğu Çatalcaspor maçına hazırlanıyor.

13 Ekim Salı günü Yozgatspor ile oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası maçında mağlup gelen yeşil beyazlı takım hakkında açıklamalarda bulunan Çarşambaspor Teknik Direktörü Kenan Yelek, “ Biz maça çok iyi hazırlanmıştık. Çokta iyi oynadık. Birkaç banko oyuncumuzu oynatmamıştım. En az 3-0 bitecek maçta, hiç pozisyon yokken kalecimiz Kadir yere yatmasıyla gol yedi. O kadar boş pozisyonda hiçbir atak yapamadık. Maçı alamadığımız için üzgünüz. 1 – 2 tur geçmek istiyorduk, olmadı ama maç esnasında güzel oynadığımızdan eminiz.” Dedi.

Cumartesi günü Çatalcaspor ile karşılacakları müsabaka için Adapark Tesisleri’nde antrenman yapan yeşil beyazlı takım güçlerine güç katarak idman çalışmalarına devam ediyor.

 

carsambaspor-catalcapor-mesaisinde-(1).jpgcarsambaspor-catalcapor-mesaisinde-(3).jpg
Hafta sonu Çatalcaspor ile oynayak oldukları maç hakkında konuşan Teknik Direktör Yelek, “Bizim hedefimiz üst lige çıkmak. Çatalcaspor maçı zor bir deplasman olacak. Çünkü suni çimde oynayacağız. Hedefimiz güzel bir futbol oynayıp iyi bir sonuç almak. İnşallah 3 puan alıp memleketimize döneceğiz diye umuyorum.” Şeklinde konuştu.

HABER: Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber