Çarşambaspor BAL’da devam!

Çarşambaspor BAL’da devam!
ÇARŞAMBASPOR : 2 – TERMESPOR : 0

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, Termespor’la oynadığı play-out mücadelesinde karşılaşmayı 2-0’lık skorla kazanarak ligde kalmayı başardı.

Samsun 19 Mayıs Stadyumunda oynanılan müsabakada oyuna iyi başlayan taraf Çarşambaspor’du. Karşılaşmanın ilk yarım saati orta saha mücadelesi ile geçen müsabakada Çarşambaspor, golü 42. Dakikada Muhittin ile buldu. Muhittin’in golü ile 1-0 öne geçen Çarşambaspor, karşılaşmanın ilk yarısında 1-0’lık üstünlükle soyunma odasına gitmeyi başardı.

İkinci yarıya gelindiğinde 1-0’ın rahatlığı ile oyuna başlayan Çarşambaspor, ikinci yarının ilk dakikalarında oyunun hakimiyetini Termespor’a kaptırmış gözükse de ikinci yarının 59. Dakikasında yine Muhittin ile 2. Golü bulmayı başardı. Bu golle birlikte iyice rahatlayan Çarşambaspor, karşılaşmadan 2-0’lık skorla ayrılarak Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta kalmayı başardı. Rakip Termespor ise sezonu 2. sırada bitirerek iyi mücadele ettiği Süper Amatör Lig’de kalarak yeni sezonda yoluna devam edecek.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanılan müsabakada her iki takımın taraftarları tribünde yerlerini alarak 90 dakika boyunca takımlarını centilmence destek oldular. Kazanan taraf Çarşambaspor olunca, Çarşambaspor taraftarı sevinirken, kaybeden Termespor taraftarı sahadan üzüntü ile ayrılmış oldu.

HABER: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber