Çarşambaspor BAL Ligine Dostlukla başladı

Çarşambaspor BAL Ligine Dostlukla başladı
1930 BAFRASPOR:1- Çarşambaspor:1

 

Geçtiğimiz yıl büyük hayal kırıklığı ile 3. Lig veda eden Yeşil beyazlı takımımız bu yıl BAL Ligine Karadeniz derbisi olarak adlandırılan 1930 Bafraspor mücadelesi ile lige merhaba dedi. Mücadelede dostluk kazandı

2012-2013 Futbol sezonuna BAL Liginde mücadele edecek olan Çarşambaspor grubun güçlü ve ezeli rakibi 1930 Bafraspor mücadelesi ile merhaba dedi. Lige 20-25 gün kalarak kadrosunu şekillendirmeye başlayan ve transferleri ile çalışmalarını kısa süreye sığdıran Yeşil beyazlılar Ligin ilk haftasında deplasmanda Karadeniz derbisi olarak adlandırılan müsabaka ile merhaba dedi.

BAL Liginin ilk karşılaşması Bafra da oynanan 1930 Bafraspor – Çarşambaspor maçı öncesi geçmiş yıllara göre tam bir dostluk havası ile başladı.  Bafra Şehir Stadında rakibini karşılayan Bafraspor ve Çarşambaspor Kaptanları birbirine çiçekler vererek ve ligde güzel bir futbol ve şampiyonluk temennileri ile başladılar. Maçın başlama düdüğü ile birlikte yıllardır tribünlerde ki o çirkin görüntü gitmiş yerini dostluk almıştı. Maç boıyunca her iki takım taraftarları da takımları ile rakip takımlara şarkılar ve tezahüratlar yaparak destek verdiler.

Maçın başlama düdüğünden itibaren sahada her iki takımda temkinli bir şekilde maça başladı. Maçın ilerleyen dakikalarında ev sahibi Bafraspor takımı daha atak futbol sergilemeye başladı. Maçta sık sık pozisyona giren Bafraspor takımına Çarşambaspor takımı iyi direndi. İlk yarıda her iki takımda pozisyon bulmasına rağmen gol bulamayınca soyunma odasına 0-0 lık eşitlikle gittiler.

Maçın ikinci yarısında Çarşambaspor biraz daha atak futbol oynamaya başlayınca sahada eşitlik görülmeye başladı. Dakikalar ilerlerken Bafraspor’un bir atağında Bafraspor’lu Fazlı Şahin önünde bulduğu topu düzgün bir vuruşla Çarşamba fileleri ile maçın 55 dakikasında buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu dakikadan sonra Çarşambaspor takım oyuncuları da maçta daha fazla istekli ve arzulu oyunlarını katınca maçta denge sağlandı. Bafraspor takımının attığı golden 3 dakika sonra bu defa Çarşambaspor takımı adına Gökhan Özkan kendisinin ve takımının BAL Liginde ki ilk golünü Bafraspor filelerine göndererek durumu 1-1 eşitliğe taşıdı. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca her iki takımda hem dostluğu kazandı hem de puanları eşit şekilde paylaşarak BAL Ligine 1 er puanla dostça merhaba dediler.

Maç sonrasında Çarşambaspor Teknik Sorumlusu İbrahim Hancı yaptığı açıklamasında, “Takımımız henüz tam lige hazır durumda değil. Biliyorsunuz kısa sürede bir araya geldik ve bu takımı lige çıkarttık. İlerleyen günlerde daha tempolu ve göze hoş gelen bir takım olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Fakat bu gün puan veya puanlardan çok Bafraspor takım taraftarının dostluğu bu güne damgasını vurdu. Ben Bafraspor takımına da bundan sonra başarılar diliyorum. İnanıyorum ki bu Ligde iki takım yine şampiyonluğa oynayacaktır. Bu günkü maçımızı bitirdik şimdi önümüzde ki maçlara bakıyor ve takımda ki eksiklerimizi tamamlamayı düşünüyoruz. Futbolcularımı böylesi oyunları nedeni ile kutluyorum” dedi.

carsambaspor-bal-ligine-dostlukla-basladi-(3).jpg

carsambaspor-bal-ligine-dostlukla-basladi-(4).jpg

carsambaspor-bal-ligine-dostlukla-basladi-(1).jpg

HABER- FOTO: Nevzat AKKAYA

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber