Çarşambaspor Bafra maçına hazırlanıyor

Çarşambaspor Bafra maçına hazırlanıyor
Çarşambaspor BAL Liginin ilk haftasında Çarşamba günü karşılaşacağı Bafra Spor hazırlıklarını dün yaptığı taktik antrenmanla sürdürdü

Çarşambaspor Çarşamba günü karşılaşacağı Bafra Spor hazırlıklarını adapark tesislerinde yaptığı taktik antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör İbrahim Hancı yönetiminde duran top çalışması ve çift kale maç yapılan antrenmanda, Hancı sıklıkla oyunu durdurarak oyunculara müdahale ettiği gözlendi. Oyuncularına bol bol frikik attıran Hancı, “oyuncularım Bafra maçına hazır” dedi.

Antrenmanın ardından açıklamada bulunan Hancı, “Bafraspor bölgemizin güzide ve güçlü bir ekibi. Daha öncede birçok müsabaka yaptık, Bafraspor’a karşı ama netice de aynı bölgenin takımlarıyız önemli olan dostluğun kazanması. Bir bakıma bu maç Samsun bölgesi takımları arasında ki derby niteliği taşıyan en çekişmeli maçı olacak. Pazar günü oynanması gereken müsabaka KPSS sınavından kaynaklı Çarşamba gününe ertelendi. Bu da bize 2 günlük daha çalışma imkânı sağladı. Salı günü yapacağımız ter idmanının ardında oyuncularımız kampa girecekler. Çarşamba günüde birlikte buradan hareketle Bafra’ya gideceğiz. Takımımız hazır. Elimizden gelen her şeyi sahada gösterip Çarşamba’ya bir galibiyet hediye etmek istiyoruz” dedi.

Hancı açıklamalarının devamında, “normalde takımlar sezon hazırlıklarına 60 gün önceden başlıyorlar ama biz sadece 20 günlük bir çalışma yapmak zorunda kaldık. Bundan kaynaklı maçlarda bazı kondisyon düşüşleri olabilir. Seyircilerimiz bu gibi durumlardan kaynaklı bizleri maruz görmelerini istiyoruz” dedi.  

Haber-Foto: Serkan Karahan

carsambaspor-carsamba-gunu-karsilasacagi-130-bafra-spor-hazirliklarini-dun-yaptigi-taktik-antrenmanla-surdurdu1.jpg

carsambaspor-carsamba-gunu-karsilasacagi-130-bafra-spor-hazirliklarini-dun-yaptigi-taktik-antrenmanla-surdurdu2.jpg

carsambaspor-carsamba-gunu-karsilasacagi-130-bafra-spor-hazirliklarini-dun-yaptigi-taktik-antrenmanla-surdurdu3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber