ÇARŞAMBASPOR ATAKUM DERBİSİ HAZIRLIĞINDA

ÇARŞAMBASPOR ATAKUM DERBİSİ HAZIRLIĞINDA
Lider Çarşambaspor, geçen hafta oynadığı Osmancık Belediyespor maçında beraberlik sonucu almasının ardından bu hafta sonu oynayacağı Atakum Belediyespor derbisine ara vermeden hazırlanıyor.

Çarşamba Adapark Tesisleri’nde Atakum Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Kenan Yelek takımın son durumu sakat ve cezalı oyuncularla ilgili açıklamalarda bulundu.

“EMİN ADIMLARLA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

Yelek, “Geçen hafta Osmancık Belediyespor maçında son dakikada bize yakışmayacak gol yedik. Tabi bunda 7 günde 3 maç oynamamızın ve suni çim oynamamızın büyük etkisi var. Bazı oyuncuları dinlendirdik ve tam kadro çıkmadık. Muhammed’in sakatlanması bizim için kötü oldu. Durumu 10 ila 15 gün arasında belli olacak. Bu hafta sonu oynayacağımız Atakum Belediyespor maçında 3 puanı alıp yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz.” dedi.

“HERHANGİ BİR MOTİVASYON KAYBI SÖZ KONUSU DEĞİL”

Teknik Adam Kenan Yelek, “Osmancık maçında son dakikada yediğimiz gol herhangi bir motivasyon kaybına yol açmamıştır. Buna benzer golü Kastamonu maçında da yedik.Ama takımda hiçbir sorun yok. Suni çimde oynadığımız maçlarda sakatlık oranı yüksek olduğu için bazı futbolcularımızı dinlendiriyoruz. Suni çim demişken bu sahaların Türkiye’de kaldırılması gerekiyor. Toprak olsun daha iyi ben toprak sahada yetiştim ve o kadar sakatlık yaşamadım. Fakat şimdi suni çim de oynayan 17-18 yaşındaki arkadaşlarımızı görüyoruz. Çapraz bağlarının koptuğuna şahit oluyoruz. Bazı oyuncularımızı dinlendirebiliriz ama maç temposunu kaybetmemek için bunu zaman zaman yapıyoruz. Hafta sonu oynayacağımız Atakum Belediyespor maçı güzel bir derbi havasında geçecek ve bizim yine amacımız her zaman ki gibi 3 puan olacaktır.” ifadelerini kullandı.

HABER: Serdar YILMAZ – Fahri GÜNGÖR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor