Çarşambaspor Antalya kampında

Çarşambaspor Antalya kampında
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta lider Çarşambaspor, ligin ikinci devresi öncesi verilen arada Antalya’da kamp sezonuna başlarken, Ladik maçı için form tutuluyor.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grubun lideri Çarşambaspor, ligin ikinci devre hazırlıklarını hızlı bir şekilde devam ettiriyor. Çarşamba ilçesinde yaptığı idmanlarla form tutmaya çalışan Yeşil-Beyazlı ekip, Antalya’ya bugün havayolu ile gidecek. Antalya Side Star Hotel’de kamp yapacak olan Çarşambaspor’da İlk olarak Merzifon Belediyespor’un genç futbolcusu Ömer Can Ahenk’e imza attıran Çarşambaspor, Mardin Başakspor’un başarılı futbolcusu sağ ve sol kenar oynayabilen Murat Kürüm’ü kadrosuna katarak transferde boş durmuyor. Mardin Başakspor’dan alınan Murat Kürüm, TFF 1.lig 8 Maç, 2.lig 55 Maç 7 gol, 3.lig 60 Maç 8 gol, 2018-2019 Yozgatspor Şampiyon 20 maç 5 gol, Mardin Başaksporda ilk devre 15 maç 2 gol atarak başarılı bir grafiğiyle kendini kanıtlamış bir futbolcu.


Antalya kampına dahil edilen iki yeni transferinde kamp çalışmalarında idmanlara çıkacağı öğrenilirken, idmanlar ve hazırlık maçları ile ikinci devrenin ilk maçı olan Ladik Belediyespor maçı için hazırlanacak.
 

HABER: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor