Çarşambaspor Altınordu mesaisinde

Çarşambaspor Altınordu mesaisinde
Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım ve Çarşambaspor Teknik Direktörü Kenan Yelek Haber Expres Gazetesi ve Şeker Haber TV açıklamalarda bulundu.

Adapark Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren Lider Çarşambaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Altınordu maçı için form tutuyor. İdman çalışmalarını Teknik Direktör Kenan Yelek nezaretinde sürdüren Yeşil-Beyazlı ekip, son hafta kendi sahasında aldığı Kastamonu galibiyeti sonrası moralin tam olduğu gözlemlenirken, hafta sonu deplasmanda alınacak galibiyetin şampiyonluğu taçlandıracağı düşünülüyor.
 

İdman çalışmaları sırasında açıklamalarda bulunan Çarşambaspor Teknik Direktörü Kenan Yelek, Kastamonu il özel idare sporun da iyi bir performansa sahip olduğunu ve her karşılaşmayı bir final karşılaşması gibi gördüğünü sahaya bu düşünceyi ciddiye alıp çıktığını söyledi. Teknik Adam Yelek, Oyuncularımızla yönetimimizle yardımcılarımızla birlikte çok çalışıp tüm gayretimizi bu yönde. Bunun da meyvesini bu maçta aldık. Ve Kastamonu il özel idare maçında da sahaya aktardık. Maça iyi başladık. Ard arda gelen gollerle de kanıtladık. Biz diğer rakiplere nasıl hazırlandıysak Kastamonu maçına da öyle hazırlandık ve emeğimizin karşılığını aldık.
4-084.jpg
Maçtaki takımın performansı ve bir takım gergin anlar, kırmızı kartlar ve verilmeyen penaltılarla ilgili teknik adamın yorumu ise şöyle oldu: “Performansımız gayet iyiydi saha içine yayılmamız oyuncu paslaşmaları takım içi top tutuşu   gibi rakibe alan bırakmadık çok koştuk çok mücadele ettik. Rakibin 3-0ken bi pozisyonu dışında başka hatırladığım an yok yalnız bizde  iki tane net pozisyon yaşandı bunlar kesinlikle penaltı verilmesi gereken pozisyonlardı. Belki Ramazana yapılan olmayabilir dedim ama tekrar tekrar izlediğimde kararımın doğru olduğunu anladım.Dört beş tane net pozisyonlarımız var bunlar gerçekleşseydi durum çok daha farklı olabilirdi. Gerginliğe gelecek olursak bunlar gayet normal şuanda lider konumda olan biz ve ikinci olan Kastamonu spor karşılaşması hem futbolcular hem taraftar olsun heyecan üst seviyede iki takımda hırslı ve kazanmak istiyor. Ama 2-0 öndeyken seyircinin sahaya atlaması iyi olmadı orda sakin olmaları ve sadece bizi desteklemeleri gerekiyor aksi halde biz zor duruma düşeriz. Hakemin kırmızı kartına gelince kararı doğruydu  ama bizim futbolcumuz Veysel’in ki kesinlikle kırmızı kartı hak edecek bir pozisyon değildi. Hakem Veysel’i orda biraz sıkıntıya düşürdü.” Dedi.
5-056.jpg
Teknik Adam Yelek, bu hafta sonu oynayacağı Altınordu maçı ile ilgili ise şunları söyledi: “Altınordu spor da ligden düşmemek için uğraşıyor tabi kendi sahasında o da mücadeleyi bırakmayacak bizim için sıkıntı sahanın çim saha olması ama rakip kim olursa olsun biz hedefimize odaklanmış durumdayız ve oraya da 3 puan için gideceğiz takımda Kemal dışında sakatlık yok. Veysel’in de kırmızı kartı dışında  takım maça çok hazır bekleyip göreceğiz. Bizde yedekte de sahada da oynayacak futbolcu aynı seviyededir hepsi iyi oyuncudur kadroya girsin girmesin ilk 11 e girme kapasitesine sahiplerdir.” diyen teknik adam son olarak taraftarlara çağrıda bulundu.
2-119.jpg

Yelek, “Geçen hafta gibi aynı heyecan ve taraftar ruhuyla bizi desteklemeye devam etsinler. Stadımız aynı bu şekilde her maçta dolduğu takdirde bizde daha bir hırs ve azimle sahada top koşturacağız.” dedi.

Adapark Tesisleri’nde idmanı izleyen Çarşamba Spor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım’da yaptığı açıklamada, “Biz kulüp olarak hedeflerimize sapmadan ilerlemekteyiz bunun olmasında taraftarın da etkisi büyük. Hem gelsinler hem gururlansınlar hem bizleri desteklesinler ve güzel futbol nasıl oynanır hep birlikte görsünler. Özellikle çarşambanın gençleri bu takıma sahip çıkarsa ve daha çok çalışıp alt yapıya da girişler artarsa Çarşamba spor daha yükseklere çıkacaktır. Bizim bu konuda çalışmalarımız ve  gün geçtikçe de artmaktadır bu şekilde bizde gençlerimize sahip çıkmış ve onları spora yönlendirmede katkı sağlamış oluruz bu konuda sayın belediye başkanımız Av. Halit Doğan’a da teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Samsunspor ve Çarşambaspor iki kardeş kulüp. İlk önce Samsunspor gelse de Çarşamba’nın başarısı bizim için daha önemlidir.” dedi .
carsambaspor-altinordu-mesaisinde.png

Başkan Yıldırım, “Samsun spor ve Çarşamba spor olarak yapmamız gereken el ele tutuşup bi üst lige çıkmaktır. Bizim ve samsunun diğer ilçeleri dahil ne kadar çok takım lige girerse o kadar iyi olur gururlanırız ve gençlere örnek model oluruz.” diyerek cümlesini tamamladı.

HABER: Nurhan GÜZEL- Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor