Çarşambaspor: 4 – Alaçamspor : 2

Çarşambaspor: 4 – Alaçamspor : 2
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çarşambaspor, sahasında konuk ettiği Alaçamspor’u 4-2 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Çarşamba Şehir Stadyumunda oynanan müsabakada Bölgesel Amatör Lig temsilcileri Çarşambaspor ile Alaçamspor karşı karşıya geldi. Hakemin başlangıç düdüğü ile birlikte sahada iki takımında mücadelesi izlendi. İlk yarıda daha baskın oynayan Çarşambaspor, maçın daha 8. Dakikasında rakibine karşı golü buldu. Gelişen atakta topu iyi takip eden 27 numaralı formayı giyen oyuncu Bedirhan Kaya, topu Alaçamspor ağları ile buluşturdu. Bu golden sonra taraftar desteğini de arkasına alan Yeşil Beyazlı ekip Çarşambaspor, maçın 30. Dakikasında ikinci golü de buldu. Rakip ceza sahasına doğru yapılan atağı engellemek isteyen Alaçamsporlu futbolcunun topa elle müdahalesi sonucu maçın orta hakemi Ömer Nazif Baytar penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını yapan Çarşambaspor’luAdem Hakan Denizer, kaleciyle topu farklı köşelere göndererek takımın 2. Golünü attı. İlk yarının sonlarına doğru 38 ve 42. dakikalarda kalesinde iki şok gol gören Çarşambaspor, soyunma odasına 2-2’lik eşitlikle gitti.

carsambaspor-alacamspor-2.jpg

İkinci yarıda da Çarşambaspor etkili oyunla müsabakaya başladı. Karşılaşmanın ikinci yarısının ilk anlarından itibaren üstünlük getirecek golü arayan Çarşambaspor, aradığı golü 61. Dakikada buldu. 66 numaralı formayı giyen Halil İbrahim Kaya rakip ceza sahası içerisinde önündeki rakiplerden topu çekip kendine açı oluşturdu. Yaptığı vuruşla topu filelerle buluşturan Halil İbrahim Kaya, takımın 3. Golünü attı. Bu golden sonra yine ataklarını sürdüren Çarşambaspor, 4. Golü de 69. Dakikada Abdülkadir Kaplan ile buldu. Rakip ceza sahasına iyi bir koşu yapan Abdülkadir Kaplan, Mert Aktaş’ın pasıyla golü atan isim oldu. Bu golle birlikte skor 4-2’ye taşınmış oldu. Maçın 77. dakikasında Alaçamsporlu Arif Doğan, Çarşambasporlu oyuncuya yaptığı müdahale sonucunda kırmızı kart gördü. 10 kişi kalan Alaçamspor, karşılaşmanın kalan bölümünde atak geliştiremedi. Ve müsabaka Çarşambaspor’un 4-2’lik galibiyeti ile son buldu.

sporr.jpg

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber