Çarşambaspor 3 puanla tanıştı 

Çarşambaspor 3 puanla tanıştı 
TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, hafta sonu kendi sahasında ağırladığı Hacettepespor’u 1-0’lık skorla mağlup etti. Böylelikle Yeşil-Beyazlılar bu sezon 3 puanla tanıştı

Çarşamba Şehir Stadı’nda oynanan müsabakada Çarşambaspor – Hacettepespor’u konuk etti. Teknik Direktör değişikliğinin ardından Ufuk Sarı yönetiminde 2. Müsabakasına çıkan Yeşil-Beyazlılar, ilk dakikalardan itibaren baskı kurmaya ve gol yollarında etkili olmaya çalıştı. İlk yarı 45 dakika boyunca rakip kale yakınında gol kovalayan Çarşambaspor, aradığı golü bir türlü bulamadı. 

Müsabakanın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle tamamlanırken, ikinci yarıda ise Çarşambaspor ilk dakikalardan itibaren etkili olmaya çalıştı. İkinci yarıda 60. Dakikalardan sonra hareketlenen Çarşambaspor, aradığı golü 81. Dakikada Muhammet Öztürk ile buldu. Muhammet Öztürk’ün golü ile Çarşambaspor taraftarı ve yönetim büyük sevinç yaşarken, maç bu skorla tamamlandı. Böylelikle kötü gidişatın yaşandığı Çarşambaspor’da 3 puan sevinci yaşanırken, ligde ki sıralamasını 16’ya taşıdı. 


“Yukarıya tırmanmak için fırsat”

Müsabakanın ardından oyuncularını tebrik eden ve maç sonrasında değerlendirmelerde bulunan Çarşambaspor Teknik Direktörü Ufuk Sarı, “Kötü bir başlangıç yapıldı ama bu durumu toparlayacağız. Her maç Çarşambaspor’umuzun gelişmesi için mücadele veriyoruz. Çocuklarda istiyorlar, çalışıyorlar. Güzel günlere ulaşacağız. Maç maç gidiyoruz. Yukarıya tutunmak adına bu maç bizim için bir fırsat.Bu grupta özellikle dengede gitmemiz gerekiyor. Bir şekilde gol bulunuyor. Önceliğimiz kendimizi toparlayana kadar, oyun yapımızı daha iyi hale getirene kadar iyi defans yaparak oyunu dengede götürmemiz gerekiyor. Nerede hangi hamleleri yapmamız gerektiğini biliyoruz. Sahada olan çocuklar ellerinden geleni yaptılar. İyi takım olma yolundayız.” Dedi. 

Ozan’ın durumu 

Teknik Direktör Ufuk Sarı, Ozan’ın son dakikada sakatlanmasına ilişkin ise, “Maalesef Ozan orta yaparken, üst adelesinde bir batma olmuş. Muhtemelen ufak bir yırtık ya da kopuk var diye düşünüyoruz. Yarın gerekli tetkiklerden sonra net bir şekilde durumunu öğreneceğiz.” Şeklinde konuştu.  Galibiyet hasretinin son bulduğunu ve üzerlerinde ki baskının son bulduğunu aktaran Sarı, 3 puanın kendileri için çokça önemli olduğunu vurguladı. 


“3 puan bu hafta nasip oldu”

Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım ise, maç sonrasında yaptığı açıklamalarda galibiyetin büyük bir sevinç yaşattığını ifade ederek, takım oyuncularının önemli bir mücadele örneği gösterdiğini belirtti. Başkan Yıldırım, “İhtiyacımız olan galibiyeti aldık. İnşallah Çarşamba günü Kızılcabölük maçına gidiyoruz. Oradan da puan ve puanlarla döneriz ve yükselişimizi sürdürürüz. Çocuklara güveniyorum. Maçtan kopmadan 90 dakikayı sabırla bitirdik. Rakibe pozisyon vermedik. İlk dakikalarda devamlı baskılı oynadık. Hakem Muhammet’in bir pozisyonunda sarı kart kullandı. Bazen hakemlerin tecrübesiz olanları durumu halı saha maçına dönderiyor. İster istemez bu durum bizleri üzüyor. Burada bir emek var. Emek sarfediliyor. Ortaya çıkarılan bir başarı var. Borçsuz bir kulüp var. Altyapısıyla, takımıyla, tesisiyle, yatırımlarımızla kulübümüz var. Ben daha yukarılara çıkacağımıza inanıyorum. Bundan sonra daha pozisyonlu, daha mücadeleci bir oyun oynanacağını ve oyuncuların emeklerinin üstüne koyacağına inanıyorum. Gördüğüm kadarıyla hocamızın yaptığı müdahaleler yerinde oldu. Maçta yaptığı değişikliklerle 3 puanı aldırdı. İnşallah daha da yukarılara tırmanacağız. Çarşambaspor’da oynayan oyuncular bu ligin en iyi oyuncularıdır. Biz çalışmalarımızı, mücadelemizi sürdürüyoruz. Başından beri beklediğimiz 3 puan bu haftaya nasip oldu. Geçmiş haftalarda futbol şansı yanımızda değildi. Ama güzel oyunlar ortaya koymuştuk. Diğer kulüplere bakıyoruz, milyonlarca lira para harcanıyor. Bizim bütçemiz belli. Yapmaya çalıştıklarımız belli. Hiçbir şeyi bahane etmiyoruz. En iyisini yapmak için uğraşıyoruz.” Diyerek alınan 3 puanı Çarşambaspor taraftarlarına armağan ettiklerini dile getirdi. 

carsambaspor-3-puanla-tanisti-(1).jpg

carsambaspor-3-puanla-tanisti-(2).jpg

carsambaspor-3-puanla-tanisti-(3).jpg

carsambaspor-3-puanla-tanisti-(4).jpg

carsambaspor-3-puanla-tanisti-(5).jpg

carsambaspor-3-puanla-tanisti-(6).jpg

carsambaspor-3-puanla-tanisti-(7).jpg

carsambaspor-3-puanla-tanisti-(9).jpg

carsambaspor-3-puanla-tanisti-(10).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir