ÇARŞAMBASPOR 3 PUANLA BİTİRDİ

ÇARŞAMBASPOR 3 PUANLA BİTİRDİ
Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, ligin son karşılaşmasında deplasmanda Sinopspor ile karşılaştı. Karşılaşmadan Çarşambaspor ilk yarıda Kemal Sabri Bayraktar’ın attığı 2 golle 3 puanın sahibi oldu.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, Pazar günü deplasmanda Sinopspor’un konuğu oldu. Ligin son karşılaşmasına çıkan Çarşambaspor, kendisi için büyük önem taşıyan karşılaşmada gülen taraf oldu. Karşılaşmada ilk düdüğün çalmasıyla birlikte ilk atağa çıkan Çarşambaspor, karşılaşmanın 3. Dakikasında golü buldu. Çarşambaspor’lu Kemal Sabri Bayraktar’ın attığı golle 1-0 öne geçen Çarşambaspor, karşılaşmada daha çok etkisini hissettirmeye başladı.

Bu golle birlikte ataklarını üsteleyen Çarşambaspor, ikinci golü yine Kemal Sabri Bayraktar ile çok süre geçmeden buldu. 6. Dakikada günün formda ismi Kemal Sabri Bayraktar kendisinin ve takımının 2. Golünü atarak karşılaşmanın skorunu 2-0’a taşıdı. 2-0’lık skorla sahada gol arayışlarına devam eden Yeşil-Beyazlılar, aradığı golü ilk yarıda bulamadı.  İkinci yarıya yine hızlı başlayan Çarşambaspor, ataklar geliştirdi fakat bir türlü gol bulamadı. Son dakikalara kadar etkili oyununu sürdüren Çarşambaspor, müsabakadan 2-0’lık galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Alınan sonuçla birlikte Çarşambaspor, lig ikincisi olarak Bölgesel Amatör Lig’de Ladik Belediyespor ve Havza Belediyespor’un üstünde yer aldı. Böylelikle ligde kalmayı garantileyen Çarşambaspor, Türkiye Kupası’na da katılmaya hak kazandı. Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Samsun takımları arasında ikinci olan Ladik Belediyespor ise Süper Amatör Lig’de lig ikincisi olan Termespor ile Play-Out maçı oynayacak. Karşılaşmanın sonucuna göre ligde gelecek dönem oynayacak takım belli olacak.

ATAKUM BELEDİYESPOR BÖLGESEL AMATÖR LİGDE

Süper Amatör Lig’de 2018-2019 futbol sezonunda başarılı bir performans sonucu şampiyon olan Atakum Belediyespor ise Bölgesel Amatör Lig’e yükselen takım ünvanına sahip oldu. Böylelikle gelecek sezon Atakum Belediyespor’da Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber