Çarşambaspor 3 puanı kaptı

Çarşambaspor 3 puanı kaptı
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, hafta sonu çıktığı Bulancakspor deplasmanında attığı 1 golle aldığı galibiyetle güldü.

Giresun deplasmanında Bulancakspor ile karşılaşan Çarşambaspor, 90 dakika boyunca etkili ve rakibe zor anlar yaşatan bir performans sergiledi. Maçın ilk dakikalarından itibaren rakip kalede gol arayışlarına giren Çarşambaspor ilk yarıda gol bulamadı. İkinci yarının başlamasıyla birlikte baskısını sürdüren Çarşambaspor, Bulancak ceza sahasında gol arayışlarına devam etti. Çarşambaspor’un başarılı futbolcusu Danilo ile net pozisyonlar bulan Yeşil-Beyazlı takım aradığı golü 75. Dakikada buldu. Kemal Bayraktar’ın attığı golle 1-0’lık skoru elde eden Çarşambaspor bu golle birlikte büyük bir sevinç yaşadı. Son iki haftadır Ünye ve Orduspor mağlubiyetleri ile büyük bir moral bozukluğu yaşayan Çarşambaspor, alınan galibiyet bir nebze olsun yüzlerde tebessüm oluşturdu.

Bu hafta diğer Samsun takımları da çıktığı maçlarda 3 puan için mücadele etti. Kendi evinde Fatsa Belediyespor’u konuk eden Atakum Belediyespor maçtan 2-2’lik skor alarak 1 puana razı olan takım olurken, Orduspor deplasmanına çıkan Ladik Belediyespor ise attığı tek golle 3 puanı hanesine yazdıran takım oldu. Bu sonuçlarla ligde Ladik Belediyespor puanını 30’a, Atakum Belediyespor 25’e ve Çarşambaspor’da puanını 27’e çıkardı.

HABER: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor