Çarşambaspor 3 Puana Hazırlanıyor

Çarşambaspor 3 Puana Hazırlanıyor
Bölgesel Amatör ligde mücadele eden Çarşambaspor’da Özespiyespor maçı hazırlıkları devam ederken Fatsa Belediyespor maçında sakatlanan Volkan ve Murat Bilginin sakatlıkları can sıkıyor. Bütün olumsuzluklara rağmen Çarşambaspor takımı 3 puana şartlandı

 

HABER-FOTO:NEVZAT AKKAYA

HANCI FUTBOLCULARDAN YAKINDAN İLGİLENİYOR

Çarşambaspor hafta sonu çıkacağı Özespiyespor maçının hazırlıklarını Adapark tesislerinde çift kale maçı idmanı ile hazırlıklarını tam gaz ara vermeden sürdürürken Volkan ve Murat Bilgin zorlu yabancı saha maçında oynamayacak olması teknik sorumlu İbrahim Hancıyı kara kara düşündürüyor. Yeşil Beyazlı ekip zorlu Özespiyespor maçına mutlak 3 puan parolası ile hazırlanıyor. Teknik sorumlu İbrahim Hancı; Çift kale maçında oyunu sık sık durdurarak hata yapan futbolcuları sürekli uyarması gözlerden kaçmadı. Futbolcuların idmanda gösterdikleri özverili çalışmaları teknik heyeti maç öncesi umutlandırıyor.

BEKAR VE AKKAYA YALNIZ BIRAKMIYOR

Çarşambaspor Yönetim Kurulu üyesi Kemal Bekar ve Esat Akkaya; Zorlu Özespiyespor maçı öncesi Teknik heyeti ve futbolcuları biran yalnız bırakmayarak zorlu Özespiyespor maçı öncesi futbolcuları teknik heyet ile birlikte motive etmeye çalışıyorlar.

KALECİ DOĞAN ÖRNEK OLUYOR.

Çarşambasporun tecrübeli file bekçisi ve takım kaptanı Doğan Cankurtaran İdmanlarda yaptığı çalışmalarla diğer kaleci arkadaşlarına örnek oluyor ve tecrübelerinden faydalanmaları için genç kalecilerle ilgilenerek birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürerek Çarşambasporun kalesinin emin ellerde olduğunu gösteriyorlar.

carsambaspor-3-puana-hazirlaniyor.-(1).jpg

carsambaspor-3-puana-hazirlaniyor..jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir