Çarşambaspor 3 attı, 1 aldı

Çarşambaspor 3 attı, 1 aldı
Çarşambaspor Ada park tesislerinde Bulancakspor ile 3-3 berabere kalarak puanını 29’a çıkardı. Haftalar sonra gelen 1 puan taraftarı memnun etmedi

 

HABER- FOTO: Burak ÇALIŞKAN – Serkan KARAHAN

(BAL) Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çarşambaspor LİGİN İKİNCİ YARISININ başlamasından bu yana hiç galibiyeti olmaması ve taraftarlarından uzak kalması ve en önemlisi takım içinde ki olumsuzluklar altında 4 karşılaşmadan da mağlubiyetlerle ayrılması herkesim tarafından tepkilerin artmasına neden olmuştu. Bu hafta karşılaşılan Bulancak spor karşılaşmasından mutlak 3 puan bekleyen Çarşambaspor ve taraftarları saha da hop oturup hop kalktı ama maçtan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

bu66.jpg

Adapark Suni çim sahada karşılaşan Çarşamba spor ve Bulancak spor takımları maça temkinli başladılar. Maçın henüz 5. Dakikasın da Yeşil beyazlılar serbest atış kazandı.  Halim topun başına geçti. Halim’in müthiş şutu önce direğe çarptı ve sonra gol oldu. Bu golle heyecanlanan futbolcuların yanı sıra haftalardır galibiyete hasret kalan taraftarlar takımlarına tezahüratlarını arttırmaya başladı.

Etkili futbol oynamaya çalışan Çarşamba sporlu futbolcular 1-0 öne geçmenin heyecanı ile maçın 29. Dakikasına kadar dengeli futbollarını sürdürdüler. Maçın  29. Dakikasında sol kanattan yapılan ortada Bulancaksporlu Yusuf’u Yeşil beyazlı futbolcular unutunca Yusuf takımının beraberlik golünü atarak skoru 1-1’e getirdi.  Maçta dakikalar 36’yı gösterdiğinde Halim top kendisinde rakip ceza alanına girdi ve yapılan müdahaleye hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.  Penaltıyı kullanan Ceyhun topu filelerle buluşturdu ve takımını 2-1 öne geçirdi ve maçın ilk yarısı bu skorla bitti.

İkinci yarının başlamasıyla etkili futboluna devam eden Çarşambaspor üst üste ataklar geliştirirken kontra atağa çıkan Bulancakspor futbolcusu Bahadır Çarşambaspor kalecisi Emrah’la çarpıştı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Yusuf takımının ve kendisinin 2. Golünü atarak durumu 2-2’ye getirdi. Golden sonra ataklarını arttıran Bulancakspor 64. dakikada sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta arka direkte kendini unutturan Serkan’ın kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi ve Bulancakspor’u 3-2 öne geçiren golü attı. Çarşambaspor bu golden sonra oyunun kontrolünü eline aldı üst üste geliştirdiği ataklarda 75.dakikada bir frikik daha kazanan Çarşambaspor’da Emrullah topu ağlara gönderdi ve skor3-3 oldu ve maç bu skorla 3-3 bitti.

bu2.jpg

Diğer fotopğraflar için tıklayınız...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir