ÇARŞAMBASPOR 15 HAZİRAN’DA TOP BAŞI YAPIYOR

ÇARŞAMBASPOR 15 HAZİRAN’DA TOP BAŞI YAPIYOR
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta ligin tamamlanmasına 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Çarşambaspor’un, antrenmanlara başlayacağı tarih belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) alt liglerin kalan maçları için devam edeceği tarihi 18 Temmuz olarak açıklamasının ardından yeşil-beyazlılar, yeni antrenman programını belirledi. Çarşambaspor, 15 Haziran’da idmanlara başlayacak, kalan maçları için hazırlıklarına başlayacak.

Korona virüse karşı tüm tedbirleri alarak takımı toplayacaklarını söyleyen Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, “TFF, ligin başlama tarihini 18 Temmuz olarak açıkladı. Bizde buna göre bir program yaptık. Önceliğimiz kesinlikle takımımızda görevli olan herkesin sağlıklı bir ortamda antrenmanlarını yapmasını sağlamak. Kalan maçlarımızı kazanarak, özlemini çektiğimiz TFF 3. Lig’e yükseleceğimize inancımız tam” diye konuştu.

Antrenmanlara ara verilen dönemde Adapark Çarşambaspor Tesisleri’ni de bakıma aldıklarını söyleyen Başkan Özkan Yıldırım, “Tesislerimizde bulanan çim sahamızın A’dan Z’ye bakımını yaptık. Antrenmanlar için çok güzel ve sağlıklı bir zemin oluştu. Biz yönetim olarak, kulübümüze hizmet eden herkese en iyi şartları sunmak için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber