Çarşambaspor 1 puana razı oldu

Çarşambaspor 1 puana razı oldu
TFF 3. Lig . 3. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, kendi sahası ve seyircisi önünde ağırladığı rakibi Elazığ Karakoçanspor ile 1-1’lik skorla berabere kaldı

Çarşamba Şehir Stadyumu’nda oynanılan müsabakada, Çarşambaspor ile Elazığ Karakoçan takımları karşı karşıya geldi. Saat 15.00’da başlayan ve seyircisiz olarak oynanan müsabakada pandemi önlemleriyle karşılaşmanın gerçekleştirildiği gözlemlendi. İlk yarı gol sesinin çıkmadığı karşılaşmada, 34. dakikada Elazığ Karakoçan takımı oyuncusu Aykut sarı kart gördü.

İkinci yarıda ise dakikalar 56’yı gösterdiğinde Elazığ Karakoçan takımında Hüseyin Fıstıkçı sarı kart gören isim oldu. 59. Dakikada ise yine sarı kart gören isim Hüseyin Fıstıkçı, rakip takımın öne geçen golüne imza attı. Bu skorla birlikte 1-0 öne geçen Elazığ Karakoçan takımında üstünlük maç sonuna kadar sürmedi.

Ev sahibi ekip Çarşambaspor, dakikalar 82’yi gösterdiğinde 9 numaralı oyuncusu Serhat Yılmaz ile durumu eşitledi. Bu golle birlikte sahada dengeli bir oyunun oynandığı müsabakada başka gol olmayınca karşılaşma 1-1’lik skorla tamamlandı.


carsambaspor1-002.jpg

carsambaspor3-002.jpg

carsambaspor-001.jpg

carsambaspor2-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber