Çarşambaspor 1 golle güldü

Çarşambaspor 1 golle güldü
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, deplasmanda karşılaştığı Yeni Amasyaspor’u 1-0’lık skorla yenerek 3 puanın sahibi oldu

ölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, bu hafta deplasmanda Yeni Amasyaspor ile karşılaştı. Amasya 12 Haziran Stadı’nda yapılan karşılaşmada Çarşambaspor, oyuna kontrollü bir şekilde başlayan taraf oldu. Çarşambaspor’un etkili oyununa karşı zaman zaman etkili ataklar gerçekleştiren Yeni Amasyaspor’un gol arayışlarında Çarşambaspor’un kalecisi Kadir etkili bir oyun ortaya koydu ve Çarşambaspor kalesinde gole izin vermedi.

İlk yarıda Kaleci Kadir’i geçemeyen Yeni Amasyaspor gol bulamazken, Çarşambaspor’da etkili oyununa rağmen gol bulamadı. 0-0’lık skorla soyunma odasına giden Çarşambaspor, ikinci yarıda gol arayışına devam etti. İkinci yarıda Çarşambaspor’da Danilo ve Kemal Sabri Bayraktar ile pozisyonlar bulan Çarşambaspor, dakikalar 53’ü gösterdiğinde aradığı golü buldu. Günün başarılı ismi Kemal Sabri Bayraktar ile golü bulan Çarşambaspor, büyük bir sevinç yaşadı. Bu golle birlikte 1-0 öne geçen Çarşambaspor, gol arayışlarına devam etti. Dakikalar 60’ı gösterdiğinde Kemal maçın hakemine bir pozisyonda itiraz etti. İtirazlar sonucunda Kemal gördüğü ikinci kartla birlikte kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 10 kişi kalan Çarşambaspor bu dakikalardan sonra Yeni Amasyaspor’un baskısını kendi yarı sahasında daha fazla görmeye başladı. Ancak Yeni Amasyaspor’un forvet oyuncularına geçit vermeyen Kaleci Kadir oyunda gole fırsat vermedi.

Yine maçın son dakikalarına doğru Çarşambaspor’lu Danilo’nun gereksiz hareketi sonucu gördüğü ikinci sarı kartla kırmızı kart görerek oyun dışı bırakıldı. İki kırmızı kart gören Çarşambaspor, zorlu maçı 1-0 kazanan taraf oldu.

HABER: Nevzat AKKAYA

 

carsambaspor-foto.jpgcarsambaspor-foto1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber